RSS
Newsletter
Prijavi se!

M.E.P. - o nama

SVE MEP-ove ULOGE... 

M = management
E = education
P = publishing
  

·         M.E.P. je specijalizirana tvrtka za razvoj na poslu

·         M.E.P. je iskusna tvrtka, s tradicijom od 1991.

·         M.E.P. je jedina specijalizirana tvrtka za distribuciju poslovne literature u RH

·         M.E.P. ima u ponudi sve poslovne naslove koje su tiskani na hrvatskom jeziku

·         M.E.P. izdaje 5 do 10 novih knjiga naslova - sve vrlo traženih naslova s nakladničkim geslom „MI PROIZVODIMO HITOVE!"

·         M.E.P. njeguje svoje prepoznatljive brendove: knjiga -planer UČINKOVITI MENADŽER, te MEP-ov POSLOVNI ROKOVNIK

·         M.E.P. u svom sastavu ima i HRVATSKI CENTAR POSLOVNE KNJIGE , „prvu hrvatsku poslovnu knjižaru"

·         M.E.P. održava portal www.manager.hr (edukativne stranice za uspjeh na poslu i sreću života)

·         M.E.P. je prijatelj, i pojedincima i tvrtkama   

MEP-ova FILOZOFIJA... 

U svom djelovanju i kroz svoj rad afirmira i zagovara filozofiju stalnog napretka, cjeloživotnog učenja, timskog rada, tijesne suradnje izvršilaca i rukovoditelja, zdravog života na poslu, skladnog suživota s prirodom, demokratskih odnosa i humanosti na poslu, neizgaranja na poslu...  

M.E.P. je istaknuti promotor i edukator društveno odgovornog poslovanja i poznat je  po vlastitim, višegodišnjim projektima koji su usmjereni na djelovanje prema zajednici. Trajno afirmirajući DOP, M.E.P. u svojoj uspješnici, knjizi – planeru Učinkoviti menadžer, prepoznaje, ističe i educira javnost. U Učinkovitom menadžeru iz 2013. godine uočeno je 10 dobrih hrvatskih primjera pod geslom „ Dobra Hrvatska“. U Učinkovitom menadžeru iz 2014. godine, dobre priče su obuhvatile još 14 primjera.

Potrudimo se da i u 2015.  zajedno iznjedrimo još više naše „ Dobre Hrvatske“.

DOP - više, brže!

 

STRATEŠKI PLAN RAZVOJA 2016.-2020. 

S obzirom na trenutne izazove stavljene pred hrvatsko izdavaštvo, nakladništvo i kulturu, Strateški plan 2016.-2020. poduzeća naglasak stavlja na unaprjeđenje vlastitog razvojnog, distribucijskog i kulturnog potencijala koje doprinosi razvoju Republike Hrvatske, ali i Europske unije.

Kao i u svojem dosadašnjem, dvadesetšestogodišnjem radu, M.E.P. se zalaže za tržišni sustav vođen načelom humanosti, pravednosti i unapređenja kvalitete, koji promiče društveno odgovorno poslovanje, toleranciju, solidarnost i inkluzivnost svih društvenih skupina. Nadalje, M.E.P. potiče cjeloživotno učenje te nastoji odgovarati potrebama pojedinaca i društva te razvoju Hrvatske u kontekstu Europske unije. Svoje će ciljeve M.E.P. ostvarivati transparentnim poslovanjem i tržišnim natjecanjem, pružanjem stručne podrške različitim društvenim dionicima, institucijama i poduzećima, kao i umrežavanjem domaćih i međunarodnih stručnjaka. Prelistajte Strateški plan... ili preuzmite pdf file...

Izrada web stranica WEB marketing