RSS
Newsletter
Prijavi se!
AMBALAŽA ZA PAKIRANJE NAMIRNICA

AMBALAŽA ZA PAKIRANJE NAMIRNICA

Autor-i: Vujković, Ivan; Galić, Kata; Vereš, Martin
Tematsko područje: Ostalo
Broj stranica: 441
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2002.
Kataloška cijena: 298.20 kn
Internet cijena: 280.31 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
 

Sadržaj:

UVOD/ FUNKCIJA MABALAŽE/ PODJELA AMBALAŽE/ METALNA AMBALAŽA/ STAKLENA AMBALAŽA/ POLIMERNA AMBALAŽA/ PAPIRNA I KARTONSKA AMBALAŽA/ VIŠESLOJNA AMBALAŽA/ DRVENA AMBALAŽA/ PALETE/ SPREMNICI/ METODE PAKIRANJA/ ZAŠTITA OKOLIŠA/ ZAKONSKI PROPISI

 

O knjizi:

Dvadeseto stoljeće karakterizirano je brzim razvojem u području ambalaže i pakiranja. Najizrazitija karakteristika tog razdoblja ogleda se u razvoju, promociji i proizvodnji novih vrsta ambalažnih materijala i ambalaže općenito. Zahvaljujući napretku u području pakiranja, došlo je do ekspanzije modernog načina prodaje namirnica. Uvidjelo se da uspjeh na tržištu uvelike ovisi o vrsti ambalaže, njezinoj kvaliteti, dizajnu ... Na temelju toga pokazala se potreba za stručnim osposobljavanjem i pripremom kadrova za rad u području pakiranja namirnica.

Rukopis knjige pozitivno su ocijenili recenzenti: dr. sc. Katarina Berković, redovita profesorica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Marijan Šeruga, redoviti profesor Prehrambeno - tehnološkog fakulteta Sveučilišta J.J. Strosmayer u Osijeku i dr. sc. Andrej Plestenjak, docent Biotehničkog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani, a Senat Sveučilišta u Zagrebu dodijelio je status sveučilišnog udžbenika.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing