RSS
Newsletter
Prijavi se!
ANALIZA FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA - 2. PROŠIRENO IZDANJE

ANALIZA FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA - 2. PROŠIRENO IZDANJE

Autor-i: Žager, K. ; Mamić Sačer, I. ; Sever, S. ; Žager, L.
Tematsko područje: Financije & računovodstvo
Broj stranica: 500
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 349.00 kn
Internet cijena: 328.06 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Stil pisanja: ozbiljan, čitanje zahtijeva koncentraciju
  • Slikovni materijal: tablice
  • Podrška lakoj primjeni: razrađeni postupnici, pitanja za vježbu, primjeri
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri, izvršni rukovoditelji, studenti, poduzetnici
 

Iz sadržaja:

RAČUNOVODSTVENE INFORMACIJE KAO PODRŠKA POSLOVNOM UPRAVLJANJU/ TEMELJNA ZNANJA O RAČUNOVODSTVU I FINANCIJSKIM IZVJEŠTAJIMA/ RAČUNOVODSTVENE POLITIKE I KVALITETA FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA/ REVIZIJA KAO PRETPOSTAVKA KVALITETE FINANCIJSKOG IZVJEŠTAVANJA/ TEMELJNI INSTRUMNETI I POSTUPCI ANALIZE FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA/ POVEZANOST FINANCIJSKIH I NEFINANCIJSKIH POKAZATELJA U FUNKICIJI OSTVARIVANJA KVALITETE POSLOVANJA

 

O knjizi:

Ova knjiga pregledno obrađuje temu računovodstva i financija na izrazito jednostavan i razumljiv način. Drugo i prošireno izdanje knjige Analiza financijskih izvještaja svojim je opsegom od 500 stranica dvostruko veće od prvog izdanja pod istim naslovom.
Drugo prošireno izdanje vrlo popularne knjige Analiza financijskih izvještaja objedinjuje područja računovodstva, revizije i analize, u funkciji upravljanja, te je stoga namijenjeno vrlo širokom krugu korisnika, kako gospodarskoj praksi, tako i u sustavu visokog školstva. Ova je knjiga temeljni priručnik za razumijevanje osnova računovodstva i vodeća je takva knjiga na domaćem tržištu.
Svaki poslovni čovjek mora razumjeti logiku računovodstvenog evidentiranja poslovanja i mora znati čitati financijske izvještaje kako bi mogao uspješno upravljati poslovanjem. Nije moguće zamisliti poslovanje poduzeća te upravljanje poslovanjem i razvojem poduzeća bez kvalitetnih računovodstvenih informacija.
Knjiga Analiza financijskih izvještaja pisana je vrlo pregledno,  razumljivo i jasno, a autori su obrađenu tematiku podijelili u šest poglavlja. Svako poglavlje započinje pregledom ciljeva učenja, a završava pitanjima za provjeru znanja.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing