RSS
Newsletter
Prijavi se!
BOGATI BRAT, BOGATA SESTRA

BOGATI BRAT, BOGATA SESTRA

Podnaslov: Dva različita puta prema Bogu, novcu i sreći

Autor-i: Kiyosaki, Robert; Lechter, Sharon L.
Tematsko područje: Psihologija & osobni razvoj
Broj stranica: 379
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2011.
Kataloška cijena: 0.00 kn
Internet cijena: 0.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Stil pisanja: lagan, zanimljiv, uobičajen
  • Slikovni materijal: malo
  • Podrška zanimljivosti: citati, kratke priče, anegdote
  • Podrška lakoj primjeni: upute, savjeti
  • Značaj na tržištu: svjetski hit
  • Prvenstveni čitatelji: široka publika
  • Opseg bibliografije: nema

CIJENA: 149, 00 KN 

NA UPIT

Iz sadržaja:

Predgovor: Sudar dvaju svjetova/ Robertov uvod: Zbog ljubavi i novca/ Emin uvod: Zdravo tijelo, zdrav duh/ Oblikovani povješču/ Rat i mir/ Novi odgovori na stara pitanja/ Raj na Zemlji/ Putevi preobrazbe/ Prekršena obećanja/ Vizije za budućnost/ Hrana za putovanje/ Iskorak vjere/ Prosvjetljenje i potpuniji život/ Nebo, pakao i sreća/ Život i smrt/ Pronalaženje duhovne obitelji/ Epilog: Karma, nirvana i prošli životi/ Epilog: Kraj pohlepe/ Pogovor: Promjena srca/ Ja sam tvrtka Bogati otaca

O knjizi:
 
Zajedno, pa razdvojeni, pa opet zajedno - brat i sestra otkrivaju životna bogatstva. Knjiga Bogati brat, bogata sestra isprepliće nadahnjujuće, istinite životne priče Roberta Kiyosakija i njegove sestre, Emi Kiyosaki (čestite Tenzin Kacho) u knjigu koja će potvrditi vaše vjerovanje u moć namjere, važnost djelovanja i sposobnost prevladavanja prepreka u potrazi za bogatijim životom. Godine 1962. Sjedinjene Američke Države detonirale su atomsku bombu šesnaest kilometara od obale Božićnog otoka u južnom Tihom oceanu. Od tog trenutka, dvoje ljudi, djeca istih roditelja, odgojena u istom kućanstvu, s istim iskustvima iz djetinjstva, našli su se na posve različitim putevima prema Bogu, novcu i sreći. Robert je postao svjetski poznat poduzetnik, pisac i učitelj o svemu povezanom s financijama. Emi je postala predana budistička monahinja, spisateljica i duhovna učiteljica. Njihovi životi vodili su ih s Velikog otoka Havaji, preko zaljeva Cam Ranh u Vijetnamu, hipijevskih zajednica u Haight - Ashburyju, manastira u Indiji, privatnih susreta s dr. Buckminsterom Fullerom, stolice pri Njegovoj Svetosti Dalaj Lami, sve do ponovnog susreta. Robertu je prijetila smrt u ratu, a Emi u obliku raka. Riskirali su, griješili, učili životne lekcije i pronašli svoje vlastite istine. Otkrili su mir, sreću i bogatstvo što ih čovjek uživa ako živi na način koji mu je suđen.
Ova knjiga nadahnut će vas na vlastito životno putovanje u potrazi za istinom, svrhom i putom prema bogatstvu - i financijskom i duhovnom - kako biste došli do svih životnih bogatstava koja su namijenjena vama... i svima nama.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing