RSS
Newsletter
Prijavi se!
BRAND SENSE

BRAND SENSE

Podnaslov: Revolucija osjetilnog brandinga

Autor-i: Lindstrom, Martin
Tematsko područje: Marketing
Broj stranica: 197
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2009.
Kataloška cijena: 194.25 kn
Internet cijena: 182.60 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Stil pisanja: zanimljiv, uobičajen
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice, lagane ilustracije, sheme
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče
  • Podrška lakoj primjeni: savjeti, preporučene procedure
  • Značaj na tržištu: hit
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri
Iz sadržaja:

PREDGOVOR HRVATSKOM IZDANJU ( ZVONIMIR PAVLEK) / PREDGOVOR IZVORNOM ENGLESKOM TEKSTU ( PHILIP KOTLER) / LJUDSKA DJELATNOST SE PROFESIONALIZIRA/ POJEDINE KOMPANIJE TO VEĆ ZNAJU/ RAŠČLANJIVANJE POSTOJEĆEG BRANDA/ OD DVODIOMENZIONALNOG BRANDINGA PREMA PETERODIMENZIONALNOM/ POTICANJE, ŠIRENJE I POVEZIVANJE: STVARANJE ČULNOG BRANDA/ MJERENJE ČULA/ BRAND KAO RELIGIJA: NAUČENE LEKCIJE/ BRANDING: HOLISTIČKI POGLED/ BILJEŠKE/ ISTRAŽIVANJE BRAND SENSE/ RIJEČ ISTRAŽIVAČA/ ZAHVALE/ KAZALO/ O AUTORU

O knjizi:

U knjizi Brand Sense Lindstrom piše da brand ima obilježja već davno poznata iz evanđelja- priče koje se prenose, pretvaraju u mitove, učvršćuju kao najdublja ljudska uvjerenja. Ipak, Lindstrom je razvio model koji se ne oslanja na staru naviku brandinga - da se oglašavanjem stvara svijest o marki. Njegova je strategija stvoriti emocionalni odnos s potrošačem, stvoriti organizaciju koja je potpuno usmjerena na potrošača; potrošača se u višoj fazi uključuje u procese, tako da se i sam osjeća sukreatorom marke. Stvoriti emocionalnu vezu s potrošačem znači učiniti marku različitom od drugih, takvom da ju korisnik osjeti i usvoji.
Ljudi doživljuju svijet posredstvom svih pet osjetila -  stoga nam ova knjiga može biti dobar povod za nove pristupe, ali i praktični alat za pravo branding.
Općenito, Lindstromova djela zagovaraju transformaciju marketinške strategije u procese koji rezultiraju pozitivnim  ishodima; njegovo učenje nalazi uporišta u znanstvenom pristupu, ali i u upečatljivim primjerima žive prakse širom svijeta. Zato i jest toliko uspješno.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing