RSS
Newsletter
Prijavi se!
BRANDING

BRANDING

Podnaslov: Kako izgraditi najbolju marku

Autor-i: Pavlek, Zvonimir
Tematsko područje: Marketing
Broj stranica: 414
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 252.00 kn
Internet cijena: 236.88 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice, fotografije kolor
  • Podrška zanimljivosti: aforizmi, poslovice, citati, kratke priče, anegdote
  • Podrška lakoj primjeni: upute, savjeti
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri, izvršni rukovoditelji, studenti, poduzetnici
  • Opseg bibliografije: srednji

Iz sadržaja:

UVOD U BRANDING/ STRATEGIJA U TURBULENTNIM VREMENIMA/ PROCESNI MODELI/ MARKA - RAZVOJ I RAŠIRENOST/ OD MARKE DO BRANDA/ STVARANJE IDENTITETA MARKE I ODNOSA S POTROŠAČIMA/ FENOMEN EMOCIONALNOG, DOŽIVLJAJNOG BRANDINGA/ SOCIOLOŠKI I KULTUROLOŠKI FENOMENI BRANDINGA/ POZICIONIRANJE/ KOMUNIKACIJA KAO POVEZNICA POZICIONIRANJA I POTROŠAČA/ UPRAVLJANJE MARKOM - BRAND MANAGEMENT/ VRIJEDNOST MARKE/ UMJESTO ZAKLJUČKA: KAKO ZAPRAVO NAPRAVITI DOBRU MARKU?

O knjizi:

Knjiga Branding predstavlja vidan doprinos izučavanju i prikazivanju struke i prakse brandinga kod nas.
Napisana je da zadovolji aktualne potrebe hrvatske čitalačke publike, prvenstveno poslovnih ljudi i studenata poslovnog i marketinškog usmjerenja, ali i drugih. Djelo je pisano jezikom komunikacije koji jamči razumijevanje i primjenu kako u razvoju strateških odrednica tako i u operativnoj praksi poduzeća. U knjizi su prikazani svi klasični modeli brandinga iz bliže prošlosti, primjenjivani mnogo puta u uspješnim kompanijama, ali i modeli koji su rezultat najnovijih spoznaja u svjetskoj teoriji i praksi.
«Zvonimir Pavlek je jedan od rijetkih autora u marketingu koji uspijeva održati visoku razinu stručnosti, analitičnosti i znanstvene temeljitosti, a da se pritom u njegovim tekstovima osjeti «treća dimenzija», što je u ovom slučaju metafora za životnost, osjećaj za stvarnost i praksu, uz već poslovičnu poticajnost autora u traženju novih rješenja i kreativnosti, bez čega je marketing tek pusta skolastika. Zaista, Zvonimir Pavlek, kao rijetko tko u nas, permanentno u tijeku svih zbivanja u marketingu i ima s njima najdirektniji priključak.
Imajući u vidu spomenutu prijemčivost autora za inovacije i nove trendove, valja posebno istaći značaj koji se u knjizi daje emocionalnom brandingu koji dobiva sve više na važnosti u suvremenom svijetu.
Autor nam je ponudio tekst koji je zanimljiv, sistematičan u prezentiranju materije, a prije svega poticajan u smislu traženja novih putova tako potrebnih svima onima kojima je marketing sudbina.
Zato će ova knjiga biti čitatelju bliska, osjetit će njezinu privlačnost i korist.»
Prof. dr. sc. Josip Senečić

Iz recenzije knjige Branding

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing