RSS
Newsletter
Prijavi se!
CATEGORY MANAGEMENT

CATEGORY MANAGEMENT

Podnaslov: Efikasan odgovor na potrebe kupaca u maloprodaji

Autor-i: Muller, Josip; Singh, Jerry
Tematsko područje: Prodaja
Broj stranica: 472
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2006.
Kataloška cijena: 304.50 kn
Internet cijena: 286.23 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna

NA UPIT 

Iz sadržaja :

UVOD/ EVOLUCIJA I RAZVOJ MALOPRODAJE/ ULOGA MARKE U UPRAVLJANJU KATEGORIJOM/ SHOPPER MANAGEMENT/ STRATEGIJE U MALOPRODAJI I U INDUSTRIJI ROBE ŠIROKE POTROŠNJE/ OSNOVE CATEGORY MANAGEMENTA/ CRM I CATEGORY MANAGEMENT/ INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA I SOFTVERSKE APLIKACIJE ZA CATEGORY MANAGEMENT/ IZVORI I BAZE PODATAKA ZA CATEGORY MANAGEMENT/ DIZAJN NOVOG SUSTAVA CATEGORY MANAGEMENTA/ CHANGE MANAGEMENT IZAZOVI U IMPLEMENTACIJI CATEGORY MANAGEMENTA/ CATEGORY MANAGEMENT U HRVATSKOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI/ BUDUĆNOST CATEGORY MANAGEMENTA/ DODATAK: PRIMJER PLANA KATEGORIJE ZA MALOPRODAJNI LANAC/ LITERATURA

 

O knjizi:

Radi se o prvoj knjizi na temu u Hrvatskoj koju treba pozdraviti iz barem ovih nekoliko razloga:

Tranzicijske zemlje poput nas doživljavaju u manje od jednog desetljeća burni razvoj i transformaciju maloprodaje pa trebaju brže učiti od svoje okoline, čemu ova knjiga može značajno doprinijeti. Autori su multidisciplinarni međunarodni tim koji je sagledao i obradio problematiku CM u rasponu od najaktualnijih svjetskih trendova preko konkretnih naputaka i opisa slučajeva primjene pa do analize problema i perspektiva Hrvatske i regije u kojoj ona djeluje.

CM je novi pogled na poslovanje u trgovini i maloprodaji, temeljen na win- win filozofiji. On znači integraciju prodajnog sustava sa svojim dobavljačima i kupcima, uvažavajući ravnotežu ciljeva i interesa svih sudionika u lancu stvaranja vrijednosti. Ova knjiga pomaže da se bolje shvati kako se u tom procesu treba ponašati i kako u njemu svi mogu dobiti.

Tekst je podjednako namijenjen teoretičarima i praktičarima koji se bave modernim trendovima uspješnog poslovanja u maloprodaji i koji žele učiti kako bi pobijedili na tržištu i bili uspješni.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing