RSS
Newsletter
Prijavi se!
EMOCIJE

EMOCIJE

Podnaslov: Psihoterapija i razumijevanje emocija

Autor-i: Milivojević, Zoran
Tematsko područje: Psihologija & osobni razvoj
Broj stranica: 592
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2010.
Kataloška cijena: 199.00 kn
Internet cijena: 187.06 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Stil pisanja: čitanje zahtijeva koncentraciju
  • Slikovni materijal: nema
  • Podrška lakoj primjeni: upute, primjeri
  • Značaj na tržištu: hit, jedinstvena knjiga na tržištu, inspirativna knjiga
  • Prvenstveni čitatelji: široka publika
  • Opseg bibliografije: opsežan

Iz sadržaja:

UVOD/ OPĆI DIO/ Što su emocije/ Što nisu emocije/ Struktura osjećaja/ Model kružne emocionalne reakcije/ Emocije i adaptacija/ Emocije i svijest/ Afektivnost podijeljenog subjekta/ Samoosjećaji/ Raspoloženja/ Emocije kao transakcije/ Emocionalni razvoj/ Adekvatni osjećaji/ Neadekvatni osjećaji/ pretjerani osjećaju/ Deficitarni osjećaji/ Emocije u psihosomatici: aleksitimija/ Formalni poremećaji osjećajnosti/ Kontrola emocija/ Emocije izvan ega/ Emocionalna inteligencija/ Osnove analize emocija/ POSEBNI DIO/ Želja i sviđanje/ Frustracija/ Zadovoljstvo/ Nada/ Sreća/ Dosada/ Ravnodušnost/ Usamljenost/ Ljutnja i bijes/ Prezir, odbačenost i neprihvaćenost/ Samoprezir, inferiornost i bezvrijednost/ Uvrijeđenost/ Zavist/ Mržnja i furor/ Samomržnja i mortido/ Prkos/ Gađenje/ Strah, panika i užas/ Trema/ Tjeskoba ili anksioznost/ Zabrinutost/ Povjerenje i sumnja/ Stid ili sram/ Ponos/ Poštovanje i samopoštovanje/ Krivnja i samoljutnja/ Ljubav i zaljubljenost/ Ljubomora/ Tuga ili žalost/ Depresivnost/ osjećaj smiješnog/ Osjećaji lijepog i ružnog/ Riječnik emocionalnih reakcija/ Literatura/ Predmetno kazalo/

O knjizi:

Ova knjiga će povečati vašu emocionalnu pismenost. Jedinstvena i sveobuhvatna Velika ujedinjena teorija, jedna od rijetkih u svijetu, koja govori o osjećajima, ugodnim i neugodnim, normalnim i patološkim.
Knjiga dr. Zorana Milivojevića pomoći će čitatelju u razjašnjavanju onih emocionalnih kategorija kojima su svi ljudi podložni. Pomoću ove knjige, nastale kako bi pomogla stručnjacima, i sami ćete postati stručnjak za emocije!
U objašnjavanju putova emocionalne inteligencije dr. Zoran Milivojević je jasan i izravan tako da će njegova knjiga mnogima pomoći u prevladavanju neugodnih emocija i nalaženju načina kako pametno uživati u ugodnim emocijama.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing