RSS
Newsletter
Prijavi se!
ENGLISH AT WORK

ENGLISH AT WORK

Autor-i: Meić, Branka i suradnici
Tematsko područje: Ostalo
Broj stranica: 182
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2009.
Kataloška cijena: 124.95 kn
Internet cijena: 117.45 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: priručnik
  • Stil pisanja: čitanje zahtijeva koncentraciju
  • Slikovni materijal: tablice, fotografije c/b, malo
  • Podrška lakoj primjeni: upute, primjeri, preporučene procedure
  • Značaj na tržištu: uobičajen
  • Prvenstveni čitatelji: široka publika
  • Opseg bibliografije: nema
Iz sadržaja:
Why English?/ Crossing Borders/ Organise Yourself And Your Business/ Having a Competitive Edge/ Company Finance/ It's All About Sales/ Advertise Yourself/ Let's Take a Break

O knjizi:
Ovaj praktičan, zabavan i učinkovit jezični priručnik sadrži ključnu terminologiju poslovnog engleskog jezika, pri čemu su polazišne točke hrvatski jezik i hrvatska nacionalna i poslovna kultura. Priručnik sadrži presjek čestih poslovnih tema, od onih iz marketinga, odnosa s javnošću i financija do onih koje se bave uspješnim komuniciranjem u neformalnom poslovnom okružju. Knjiga je nastala kao prošireni nastavak lekcija objavljenih u poslovnom tjedniku Lider.
U knjizi se koristi HalPetova LPC metoda (Learn - Practice - Communicate). Svaka se lekcija sastoji od dva osnovna dijela. Prvi je prezentacija poslovne teme, gramatičke cjeline ili ključnog vokabulara u kratkom, zanimljivom i jasno strukturiranom tekstu (faza učenja), a drugi se sastoji od zadataka kojima se uvježbava naučeno (faza uvježbavanja) da bi se čitatelji pripremili za uporabu stečenog znanja u stvarnom poslovnom ili privatnom životu (faza primjene).
English At Work je namijenjen poslovnim ljudima: ekonomistima, pravnicima, inženjerima, menadžerima, voditeljima timova, poduzetnicima i svima koji žele naučiti više o poslovnoj komunikaciji na engleskom jeziku. Knjiga nosi oznaku intermediate to advanced, što znači da čitatelji srednje i napredne razine znanja mogu pronaći zanimljive sadržaje vezane uz jezične strukture ili pak specifičan vokabular.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing