RSS
Newsletter
Prijavi se!
EVENT MANAGEMENT – UPRAVLJANJE DOGAĐANJIMA

EVENT MANAGEMENT – UPRAVLJANJE DOGAĐANJIMA

Podnaslov: Za turistička, kulturna, poslovna i sportska događanja

Autor-i: Van Der Wagen, Lynn
Tematsko područje: Marketing
Broj stranica: 310
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 262.50 kn
Internet cijena: 246.75 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Slikovni materijal: fotografije c/b
  • Podrška zanimljivosti: aforizmi, poslovice
  • Podrška lakoj primjeni: savjeti
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri, izvršni rukovoditelji, studenti
  • Opseg bibliografije: srednji
Iz sadržaja:

Uvod u Event management - upravljanje događanjima/ Koncept i dizajn/ Izvedivost/ Poštivanje zakonskih odredbi/ Marketing/ Promidžba/ Upravljanje financijama/ Upravljanje rizicima/ Planiranje/ Protokol/ Postavljanje događanja/ Ljudski resursi/ Vođenje/ Operacija i logistika/ Sigurnost i osiguranje/ Upravljanje masama i evakuacija/ Nadzor, kontrola i evaluacija/ Karijere u promjenjivom okruženju/ 1. dodatak: Dodatne internetske stranice/ 2. dodatak: Prijedlog događanja/ 3. dodatak: Profesionalna udruženja/ 4. dodatak: Nastavni programi iz organizacije događanja

O knjizi:

Ovo je knjiga za svakoga tko želi biti uključen u zbivanja na brzo rastućem polju upravljanja eventima, odnosno upravljanja događajima. Upravljanje događajima poprilično se razlikuje od poslovnog menadžmenta. Većini poslovnih menadžera dopušteno je griješiti i učiti na vlastitim greškama, ali event manadžeri imaju samo jednu priliku za organizaciju savršenog eventa.

Poslovni projekti i razvoj novih proizvoda sada kulminiraju događanjima, a njima se smatraju i poslovni sastanci na visokoj razini, seminari, konferencije i izložbe. Naravano, svake godine se održavaju i tisuće festivala i još veći broj vjenčanja, zabava, proslava i sportskih organizacija, za čiju su organizaciju potrebni stručnjaci.

Knjiga će podučiti čitatelje svim vještinama koje su potrebne kako bi postali uspješni event manageri. Također, cilj knjige je pomoći Vam u školovanju za organizatora događaja najvećeg kalibra.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing