RSS
Newsletter
Prijavi se!
FUNKY BUSINESS ZAUVIJEK + DVD

FUNKY BUSINESS ZAUVIJEK + DVD

Podnaslov: Kako uživati kapitalizam

Autor-i: Ridderstrale, Jonas; Nordström, Kjell A.
Tematsko područje: Novi ekonomski i društveni procesi
Broj stranica: 270
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2009.
Kataloška cijena: 260.40 kn
Internet cijena: 244.78 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: popularna
  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Slikovni materijal: fotografije kolor
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče, anegdote
  • Podrška lakoj primjeni: primjeri, obrada poslovnih slučajeva
  • Značaj na tržištu: svjetski hit
  • Prvenstveni čitatelji: široka publika
  • Opseg bibliografije: nema

Iz sadržaja:
Stvoren da eksplodira/ Funky vremena/ Snage funka/ Funky selo/ Funky doo/ Funky VI/ Funky raspoloženje

O knjizi su rekli:
Ridderstrale i Nordstrom, autori knjige Funky Business Zauvijek, bespo-štedne analize promjena koje poslovanje doživljava u doba Interneta, usporedili su najuspješnije tvrtke današnjice s funk glazbom. Poput funka, kažu oni, velike kompanije improviziraju, napučene su inovatorima u svakom svom uredu, a ne samo u odjelu za istraživanje i razvoj. Vode ih mali, privremeni timovi koji se lako sastavljaju i rastavljaju. Funky tvrtka, tvrde oni, usmjerena je ne samo na to kako nešto napraviti bolje od drugih, već i na svoje korisnike koji s njom dijele istu "vibru".
Fortune

Funky Business prva je poslovna knjiga koja vuče jednako snažno nadahnuće od oca komunizma, Karla Marxa i od velike rock ikone, Johna Lennona. Obojica, kako se u knjizi naznačava, propovjedaju istu ideju - "dajte moć narodu", no tek moderni globalni kapitalizam u tome i uspjeva. Darovitost pojedinca mjera je prema kojoj se Europa mijenja, bar tako to shvaćaju autori Kjell Nordstrom i Jonas Ridderstrale.
Time Magazine

Funky Business biblija je moderne filozofije poslovanja.
Red magazine

O knjizi:
Ovo je knjiga u kojoj ćete bez sumnje pronaći sebe i shvatiti zašto su stvari takve kakve jesu i - zašto je to dobro. Bilo da je vaša tvrtka u gadnim problemima ili ste već ostali bez posla, bilo da ste zagospodarili svojom tržišnom nišom i nemate prave suparnike, kako u poslovnom tako i u osobnom pogledu, ovo je knjiga koja će vam otvoriti oči. A sa strašnom istinom koja će vam se ukazati, nosit će te se - plešući funky.
Razmislite o prošlosti. U mračnim danima, poslovanje se vrtilo oko nošenja sivog odijela i kravate. Korporacije su živjele u monotonom svijetu. I tada, stvari su se promijenile. Siva nije bila više jedina boja.  Bilo je obilje različitih boja, izbora, izazova, konkurencije,  kriza. Korporativno svijet je otkrio funkines. Kada se njihova prva knjiga, Funky Business, pojavila 1999. godine, odvela nas je u novu višebojnu korporativnu paletu. Ohrabrila je  svjetske menadžere da uzmu sprej kantice boje i stvore najhrabrije I najsvjetlije uzorke .
A sad - funksteri su se vratili kako bi vidjeli da li su njihove ideje izdržale test vremena. I svijet se predao. Do danas, Funky Business Zauvijek je objavljen u prijevodu na 25 jezika u više od 30 zemalja. Proglašen je jednom od najboljih poslovnih knjiga svih vremena i prodaje se u rekordnom broju u cijelom svijetu. Kao i njezin prethodnik, knjiga Funky Business Zauvijek  je izazovan i provokativan manifest svijeta poslovanja. Ona nudi prodorne uvide i inteligentne komentare kako bi pomogla menadžerima pri kretanju po burnim morima uspona i padova današnjeg poslovanja.  Uvijek provokativne, uvijek sporne, njihove ideje vas mogu nasmijati, uzbuditi, natjerati da škrgučete zubima, klimate glavom, dići vam kosu na glavi, ali jedno je sigurno - učiniti će da se zamislite.
Autori se sada kao govornici traže više nego ikada. U svjetskim anketama rangirani su na devetom mjestu između pedest svjetskih gurua. Vjerojatno bi bio i na boljem mjestu da ga češće vide u odijelu i kravati.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing