RSS
Newsletter
Prijavi se!
GRAĐENJE I NEKRETNINE U PROMETU

GRAĐENJE I NEKRETNINE U PROMETU

Autor-i: Bienenfeld, J.; Brkanić, V.; Crnić, J.; Eterović, N.; Josipović, T.; Kačer, H.; Končić, A.; Markota, Lj.; Momčinović, H.; Vidović A.; Vuraić, M.
Tematsko područje: Ostalo
Broj stranica: 1072
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 480.00 kn
Internet cijena: 451.20 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Slikovni materijal: tablice
  • Podrška zanimljivosti: aforizmi
  • Podrška lakoj primjeni: upute, savjeti
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri, izvršni rukovoditelji, studenti, poduzetnici, politički dužnosnici
  • Opseg bibliografije: nema
Iz sadržaja:

 

AKTI ZA GRAĐENJE, LEGALIZACIJU I UPORABU GRAĐEVINA TE FISKALNI TROŠKOVI GRADNJE/ UGOVOR O GRAĐENJU/ KOOPERANTSKI UGOVOR O IZVOĐENJU RADOVA/ FIDIC- NOVI UVJETI UGOVORA ZA RADOVE GRAĐENJA U INOZEMSTVU/ OBRAČUN TROŠKOVA I UČINAKA TE KALKULACIJE U GRAĐEVINSKOJ TVRTKI/ RAČUNOVODSTVO GRAĐENJA I NEKRETNINE U PROMETU/ POREZNI POTICAJI ULAGANJA U GRAĐEVINSKE OBJEKTE/ PROCJENA TRŽIŠNE VRIJEDNOSTI ZEMLJIŠTA, NEIZGRAĐENE I IZGRAĐENE GRAĐEVINSKE ČESTICE/ OPOREZIVANJE PROMETA NEKRETNINA/ POREZNE OBVEZE GRAĐANA U PROMETU VIŠE NEKRETNINA I OSTVARIVANJE DOHOTKA OD NAJMA/ STRANCI I STJECANJE PRAVA VLASNIŠTVA NA NEKRETNINAMA U REPUBLICI HRVATSKOJ/ SKLAPANJE UGOVORA O PRIJENOSU VLASNIŠTVA I DRUGIH PRAVA NA NEKRETNINAMA/ STJECANJE PRAVA VLASNIŠTVA NA NEKRETNINAMA/ UPIS STVARNIH PRAVA I NEKRETNINA U ZEMLJIŠNE KNJIGE/ PRAVO GRAĐENJA/ SUDSKO I JAVNOBILJEŽNIČKO OSIGURANJE PRIJENOSOM VLASNIŠTVA NA NEKRETNINAMA/ PROPISI


O knjizi:

U svega nekoliko godina ova vrlo specijalistička knjiga usmjerena na graditeljstvo i promet novih ili postojećih nekretnina doživjela je četiri izdanja. Ova naklada pripremljena je u skladu s bitnim promjenama koje su nastale s primjenom novog Zakona o prostornom uređenju i građenju koji je stupio na snagu 1. listopada 2007.

Građa ove knjige obuhvaća pravne i ekonomske aspekte građenja, prometa i poslovanja s nekretninama. Knjiga je podijeljena u dva osnovna dijela: na autorske priloge iz pojedinih pravnih i ekonomskih područja građenja ili nekretnina u prometu, i na dio u kojemu se daju izvorni ili pročišćeni zakonski tekstovi koji uređuju građenje, pravne odnose u građenju i prometu nekretnina, poreze i vlasništvo nekretnina.


Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing