RSS
Newsletter
Prijavi se!
HALO ... MOLIM...

HALO ... MOLIM...

Podnaslov: Uspješna telefonska prezentacija i prodaja

Autor-i: Winter, Cris
Tematsko područje: Prodaja
Broj stranica: 148
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2003.
Kataloška cijena: 162.75 kn
Internet cijena: 152.99 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna

Iz sadržaja:
Upoznavanje s prodajom / Budite uvijek pripremljeni / Dolazni pozivi / "Hladni poziv" / Telefonsko ugovaranje sastanka / Svladavanje prigovora kupca / Organiziranje službe za teleprodaju / Praćenje rezultata prodaje / Važnost osoblja u prodaji / Primjeri dobrih prodajnih nastupa (pismo, telefon, osobno)...

O knjizi:

U današnjem svijetu sve je važnije znati učinkovito komunicirati s kupcima, i to u vrijeme koje njima najviše odgovara. Takva komunikacija mora pratiti potrebe poduzeća za promocijom proizvoda i usluga, za pružanjem dodatne podrške kupcima. Ova je knjiga nedvojbeni predvodnik na tom području jer pruža uvid u način razmišljanja kupca i omogućuje prodavatelju lako i nenametljivo promoviranje vlastitih proizvoda i usluga.
Moderne tehnologije pružaju mogućnost korištenja niza različitih sredstava da bi se obavio neki posao. U takvoj situaciji ponekad se olako zaboravi da poslove čine ljudi - oni koji imaju neke potrebe i očekivanja, i oni koji ih mogu zadovoljiti. Uspijete li iskoristiti obje prednosti - tehnologiju i učinkovito ophođenje s ljudima - otvorit će vam se mnogo pravih poslovnih prilika.
Sve što piše u ovoj knjizi, konkretno je i instruktivno.

 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing