RSS
Newsletter
Prijavi se!
INTEGRIRANI MARKETING

INTEGRIRANI MARKETING

Autor-i: Dobrinić, D.; Gregurec, I.
Tematsko područje: Marketing
Broj stranica: 416
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2016.
Kataloška cijena: 0.00 kn
Internet cijena: 0.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: znanstvena - udžbenik

Cijena: 130,00 kn

 

 

O knjizi: 

 

Priručnik 'Integrirani marketing' uspješno predstavlja marketing kao neosporivo snažan i vrlo često presudan alat pri komuniciranju i ostvarivanju specifičnih tržišnih ciljeva. Bez obzira bavili se marketingom profesionalno ili ne, ovaj priručnik na jednome mjestu pruža potrebne smjernice i znanja za provedbu i ostvarenje različitih marketinških praksi. Jedinstvena knjiga koja mora naći mjesto u uredu svakog marketingaša.


Udžbenik na jasan i koherentan način pokriva marketinške kolegije koji se izvode na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. U skladu s navedenime, podijeljen je na poglavlja koja kolegiji obrađuju: osnove marketinga, izravni marketing, upravljanje odnosa s potrošačima, marketinško upravljanje bazama podataka, mobilni marketing i internetski marketing. Vrijednost ovoga priručnika krije se u činjenici što autori, istovremeno imajući na umu i teoriju i praksu, na lagan i zanimljiv način, koristeći brojne sheme, dijagrame i prikaze izravno upućuju čitatelja na suštinu problematike.


S obzirom kako je marketing poslovni koncept neizostavan u svim tipovima organizacija – i javnih i privatnih – ovaj priručnik sadašnjim i budućim studentima i stručnjacima osigurava potrebno znanje u njegovom razumijevanju, ali i svakodnevnoj primjeni. Unatoč tome što je udžbenik prvenstveno namijenjem studentima visokih učilišta na kojima se izvode marketinški kolegiji, od velikog će značaja biti i drugim profesionalcima različitih vokacija – marketinškim stručnjacima, poduzetnicima, menadžerima, komercijalistima, komunikolozima, novinarima, lingvistima, ali i psiholozima.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing