RSS
Newsletter
Prijavi se!
INTERAKTIVNI MARKETING

INTERAKTIVNI MARKETING

Podnaslov: Interaktivna marketinška komunikacija + CD

Autor-i: Vlašić, Goran ; Mandelli, Andreian ; Mumel, Damijan
Tematsko područje: Marketing
Broj stranica: 562
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 300.00 kn
Internet cijena: 282.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: znanstvena
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice, fotografije kolor
  • Podrška zanimljivosti: poslovice
  • Podrška lakoj primjeni: razrađeni postupnici
  • Prvenstveni čitatelji: studenti
  • Opseg bibliografije: nema
  • Dodatni razlozi za kupnju: Dobitinik nagrade Ekonomskog fakulteta dr. Mijo Mirković za izvoran znanstveni doprinos

O autoru:
mr. sc. Goran Vlašić dobio je već dvije izrazito značajne nagrade:
1. Državnu nagradu za znanost - koju dodijeljuje Hrvatski sabor (za knjigu INTERAKTIVNI MARKETING i rad objavljen u Journal of Marketing Communications koji je također nagrađen nagradom "best competitive paper award" navedenog časopisa)
2. Nagradu dr. sc. Mijo Mirković za izvoran znanstveni doprinos - koju dodjeljuje Ekonomski fakultet u Zagrebu (za knjigu INTERAKTIVNI MARKETING)

Iz sadržaja:
INTERAKTIVNI MARKETING - SPECIFIČNOSTI MARKETING MIKSA/ INTERAKTIVNA MARKETINŠKA KOMUNIKACIJA/ TRADICIONALNI OBLICI INTERAKTIVNE MARKETINŠKE KOMUNIKACIJE/ NOVI OBLICI MARKETINŠKE KOMUNIKACIJE/ INOVACIJE I TRENDOVI KOJI UTJEČU NA RAZVOJ INTERAKTIVNOG MARKETINGA/ PROCES RAZVOJA INTERAKCIJA I ODNOSA S POTROŠAČEM/ PODUZEĆE I POTROŠAČ KAO SUDIONICI U INTERAKTIVNOJ MARKETINŠKOJ KOMUNIKACIJI I MARKETINGU ODNOSA/ UPRAVLJANJE ODNOSIMA S DIGITALNIM POTROŠAČEM/ IZDVOJENI SPECIFIČNI ASPEKTI INTERAKTIVNOG MARKETINGA/ ZAKLJUČNA RAZMATRANJA

O knjizi:
Interaktivni marketing plod je uspješne interdisciplinarne suradnje i istraživanja u području interaktivnog marketinga te predstavlja "krunu" višegodišnjih napora da se ovo, relativno novo područje marketinga, učini transparentnim, dostupnim i, prije svega, zanimljivim za sve one koji marketing ne smatraju "dovršenom" koncepcijom, već se prema njemu odnose kao prema organizmu koji se neprestano razvija. Zamišljena je kao zaokruženi presjek/pregled svih bitnih teorijskih i praktičnih sastavnica nužnih za kvalitetno razumijevanje, usvajanje i primjenu interaktivnog marketinga, a brojni primjeri iz gospodarske i izvangospodarske prakse zamišljeni su kao svojevrsno "sidro" kako bi ponuđeni teorijski okviri dobili kvalitetnu realnu dimenziju.


 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing