RSS
Newsletter
Prijavi se!
ISPRIČAT ĆU TI PRIČU

ISPRIČAT ĆU TI PRIČU

Autor-i: Bucay, Jorge
Tematsko područje: Ostalo
Broj stranica: 265
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 49.90 kn
Internet cijena: 46.91 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: popularna
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče, anegdote
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri, izvršni rukovoditelji, studenti, svi zaposleni, poduzetnici, politički dužnosnici, aktivisti udruga i organizacija
Iz sadržaja:

Okovani slon/ Zajednički faktor/ Sisa ili mlijeko/ Cigla bumerang/ Stvarna vrijednost prstena/ Bipolarni kralj/ Žabe u vrhnju/ Čovjek koji je mislio da je mrtav/ Portir u bordelu/ Dva broja manje/ Tesarska radionica «Sedam»/ Posesivnost/ Natjecanje u pjevanju/ Kakva je ovo terapija?/ Zakopano blago/ Za vrč vina/ Sami i u društvu/ Gluha supruga/ Ne miješati!/ Krila su za letenje/ Tko si ti?/ Raskrižje na rijeci/ Darovi za maharadžu/ Tražeći Budu...

O knjizi:

Ispričati priču jedno je od najvećih umijeća. Pričanje je u samoj osnovi jezika i ima ne samo zabavljački već i ljekovit učinak. Jorge Bucay, slavni argentinski terapeut i još slavniji pisac, u svojoj je međunarodnoj uspješnici Ispričat ću ti priču pokazao što sve priča može.
Glavni junak knjige, mladić Demián, dolazi psihoterapeutu Jorgeu tražeći odgovore na pitanja koja si svaki mladac postavlja. Pričajući mu priče, od grčkih mitova preko japanskih parabola i učenja zen-budista do priča europskih naroda i onih koje sam izmišlja, Jorge mu pomaže da upozna sebe i prevlada svoje predrasude.
Iako pokazuje da život nije jednostavan, već naprotiv vrlo kompliciran, knjiga Ispričat ću ti priču prepuna je optimizma. Jorge Bucay otkriva da je pripovijedanje najjači i najbolji lijek za sve, da bez govora nema čovjeka i da bez komunikacije nema ljudskog društva.

Bucay je majstor poante... šarmantan, duhovit, s uvijek spremnim odgovorom.
Neue Zürcher Zeitung
Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing