RSS
Newsletter
Prijavi se!
IT U PRIMJENI

IT U PRIMJENI

Podnaslov: Rukovoditeljski vodič za primjenu sustava informacijske tehnologije

Autor-i: Severance, G. Dennis ; Passino, Jacque
Tematsko područje: Informatika
Broj stranica: 211
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2009.
Kataloška cijena: 210.00 kn
Internet cijena: 197.40 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna, udžbenik
Iz sadržaja:

Očekivanja i izazovi ulaganja u informacijsku tehnologiju/ Upravljanje promjenama u organizaciji/
Osmišljavanje strategije/ Priprema i provedba projekata/ Reakcija na nenadane promjene strateških prioriteta/ Procjena uspjeha i neuspjeha/ Zaključci i popratne napomene

O knjizi:

Informacijske tehnologije (IT) pružaju dobre mogućnosti za dramatično unapređivanje poslovnih procesa kako unutar tvrtke tako i među tvrtkama. Međutim, do danas su ulaganja u IT za restrukturiranje, repozicioniranje, preuređenje i promjene veličine tvrtki imala ograničen uspjeh. Još uvijek postoji širok jaz između vizionarskih strategija koje tvrtke načelno slijede i stvarnih učinaka koje postižu. Ova knjiga pomoći će vam zatvoriti taj jaz između ambicija i uspjeha. Utemeljena na razumnom, širokom okviru za menadžment, ali s posebnom pažnjom posvećenom informacijskoj tehnologiji, pomoći će vam ponovno razmotriti prirodu projekata preobrazbe poslovanja i pokazati vam kako iskorijeniti uzroke neuspjeha u realizaciji. 

"Oni koji ne uče na greškama iz prošlosti osuđeni su na njihovo ponavljanje" izreka je koja se apsolutno može primjeniti na informatiče tehnologije. IT u primjeni knjiga je koja će se i u budućnosti koristiti kao ključno relevantno štivo koje bi svaki uspješan poslovni čovjek trebao proučiti.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing