RSS
Newsletter
Prijavi se!
KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI LJUDE

KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI LJUDE

Podnaslov: kontroverzna knjiga za mislioce- 3. izdanje međunarodne uspješnice

Autor-i: Nader, Jonar C.
Tematsko područje: Psihologija & osobni razvoj
Broj stranica: 230
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2006.
Kataloška cijena: 150.00 kn
Internet cijena: 141.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
Iz sadržaja :

UVODNA RIJEČ/ PREDGOVOR TREĆEM IZDANJU/ PREDGOVOR/ POSTAVLJANJE SCENE/ RAZVOJ VAŠIH VJEŠTINA/ Što vi možete vidjeti s balkona života?/ Svijetlo na kraju tunela/ Tajni uništavatelj/ Vjerovali ili ne/ Ako vi ne kontrolirate sebe, činit će to netko drugi/ Ppostizanje intelektualne usklađenosti/ Govorite li drugom bojom?/ Još jedna prljava riječ/ Što želite postati kada eksplodirate?/ RAD S DRUGIMA/ Vodstvo/ Zaboravite na timski rad/ Ije stvar u onome što dajete, već u onome što uzimate/ Nanomirajte sa mnom/ Režite po istočkanoj crti/ Fluidne dionice/ Priprema... ciljaj... što sad? / Kome zvono zvoni/ PREŽIVJETI U MODERNOM SVIJETU/ Stilovi menadžmenta nisu u modi/ Služba za potrošače- vraga! / Ulizivanje/ Možete lagati samo ako znate istinu/ Napredak u modernom svijetu/ Obilježja modernog svijeta/ Obilježeni za cijeli život/ osam čuda umreženog svijeta/ Unaprjeđivanje završne bilance/ OGLEDNO POGLAVLJE IZ KNJIGE< KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI ŠEFA>/ Tko je šef?

O knjizi:

Knjiga Kako izgubiti prijatelje i naljutiti ljude najeksplozivnij je tekst u zadnjih nekoliko desetljeća. Napisan je za ljude kojima je dosta netočnosti i neistina. Ona je oruđe za one koji imaju vizije za oblikovanje novih budućnosti i hrabrosti za ostvarivanje svojih snova.
Pođite na putovanje koje će vas obogatiti i osloboditi dok učite kako se pozabaviti temeljnim pitanjima osobnog uspjeha, menadžmenta i vodstva.Osjećat ćete se oslobođenima i ispunjenima kad kažete ono što treba reći, borite se za ono za što se treba boriti i učinkite ono što treba učiniti- čak i ako time možete izgubiti prijatelje i naljutiti ljude.Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing