RSS
Newsletter
Prijavi se!
KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI ŠEFA

KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI ŠEFA

Podnaslov: Preuzmite kontrolu nad svojom karijerom

Autor-i: Nader, Jonar C.
Tematsko područje: Psihologija & osobni razvoj
Broj stranica: 237
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2006.
Kataloška cijena: 150.00 kn
Internet cijena: 141.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
Iz sadržaja :

UTVRĐIVANJE VEŠEG POLOŽAJA/ Tko je šef? / Jeste li bili zločesti ili dobri? / Umrežavanje/ Tko rano rani, potući će knjiškog moljca/ OTKRIVANJE VAŠEG SMJERA/ Zaslužujete ono što ste dobili/ Gledanje u sjeme vremena/ Molim vas, otkažite moju bolest/ RAZVOJ VAŠIH VJEŠTINA/ Nisam rasist, ali.../ Unotrašnji neprijatelj/ Bi li plaćeni ubojica pozvonio na vratima? / Dobrodošli u klub ogovaranja/ KAKO DOBITI ŠTO ŽELITE/ Još, molim! / Želim vaš posao/ Pomaknite se/ Kruh u zatočeništvu/ Pismo ili glava?/KAKO RUKOVATI SVOJIM ŠEFOM/ Samo preko mene mrtvog/ Šef iz pakla/ Hajde, uljepšaj mi dan/ Junaci s nebesa/ OGLEDNO POGLAVLJE IZ KNJIGE< KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTIT LJUDE?> / Što možete vidjeti s balkona života?

O knjizi:

Što više oslobađa od financijske slobode, i stvara veću sigurnost od sigurnog posla? Nešto što se naziva nezavisnost u karijeri, pri čemu: možete steći ono što nemate, možete naučiti ono što ne znate, možete doći do onog što ne posjedujete, i možete odbaciti ono što želite. Ako ste zaposlenik, knjiga Kako izgubiti prijatelje i naljutiti šefa će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom kako biste živjeli strastvenim, čarobnim životom.
Ako ste šef, ova knjiga pokazat će vam kako da pretvorite zaposlenike u superzvijezde, kako biste znali što učiniti kad pravila prestanu vrijediti.Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing