RSS
Newsletter
Prijavi se!
KARIJERE 2008.

KARIJERE 2008.

Podnaslov: Hoću ( bolji) posao!

Autor-i: Bakić, Nenad ; Čubranić, Vera
Tematsko područje: Ljudski potencijali
Broj stranica: 446
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 0.00 kn
Internet cijena: 0.00 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: popularna
  • Slikovni materijal: tablice, lagane ilustracije, fotografije kolor
  • Podrška zanimljivosti: aforizmi
  • Prvenstveni čitatelji: studenti, svi zaposleni
  • Opseg bibliografije: nema
  • Dodatni razlozi za kupnju:

     

    CIJENA: 79,00 kn

Iz sadržaja:

AKTIVNO UPRAVLJANJE KARIJEROM/ POTRAGA ZA ( BOLJIM) POSLOM/ ŽIVOTOPIS I MOLBA ZA ZAPOSLENJE/ SELEKCIJSKI POSTUPAK/ INTERVJU/ PREGOVORI I UGOVORI/ PRELAZAK NA NOVO RADNO MJESTO/ VAŽNOST NEPREKIDNOG USAVRŠAVANJA/ HRVATSKO TRŽIŠTE RADA/ PRAVNI SAVJETI/ PROFILI POSLODAVACA/PROFILI EDUKATIVNIH USTANOVA

O knjizi:

Godišnjak je vodič za sve one koji ulaze na tržište rada i druge tragače za (boljim) radnim mjestom. Kroz teoriju i praksu, vodič nudi niz konkretnih istraživanja i primjera iz prakse, a sastoji se od:
1. Praktičnih savjeta za izgradnju uspješne karijere i dodatne edukacije (savjeta kako napisati CV, kako se ponašati na intervjuu, koja su najčešća pitanja na poslodavaca, primjeri životopisa i molbi za zaposlenje...).
2. Profila poslodavaca u kojem se predstavljaju najbolji hrvatski poslodavci. (Podaci poput planova i procesa zapošljavanja, očekivanja od novih zaposlenika, prosječne plaće, općenitih podataka o tvrtki i sl. podataka koji posloprimcima pružaju mogućnost pobližeg upoznavanja hrvatskih poslodavaca, što ovaj vodič čini idealnim regrutacijskim kanalom za profesionalce na početku karijere.
3. Profila edukativnih ustanova koji svim mladim profesionalcima željnim dodatnog usavršavanja pružaju informacije o ponudi, terminima i cijeni programa, kontakte te ostale korisne informacije.


Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing