RSS
Newsletter
Prijavi se!
KARIJERE 2009

KARIJERE 2009

Podnaslov: Hoću bolji posao

Autor-i: Bakić, Nenad; Čubranić, Vera
Tematsko područje: Ljudski potencijali
Broj stranica: 342
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2009.
Kataloška cijena: 0.00 kn
Internet cijena: 0.00 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Slikovni materijal: tablice
  • Podrška lakoj primjeni: savjeti, razrađeni postupnici
  • Značaj na tržištu: jedinstvena knjiga na tržištu
  • Prvenstveni čitatelji: studenti, široka publika
  • Dodatni razlozi za kupnju:

     

    CIJENA: 79,00 kn 

Iz sadržaja:

AKTIVNO UPRAVLJANJE KARIJEROM/ POTRAGA ZA BOLJIM POSLOM/ŽIVOTOPIS I MOLBA ZA ZAPOSLENJE/ SELEKCIJSKI POSTUPAK/ INTERVJU/ PREGOVORI I UGOVORI/ PRELAZAK NA NOVO RADNO MJESTO/ PRAVNI SAVJETI/ PROFILI ZANIMANJA I PLAĆE/ PROFIL POSLODAVACA/ PROFIL EDUKATIVNIH USTANOVA  

 

O knjizi:

MojPosao je objavio novo izdanje vodiča za jednostavniji pronalazak ili promjenu posla: "Karijere 2009. - Hoću (bolji) posao!".
Uz neizostavan pregled najčešćih pitanja na intervjuima za posao, primjere dobro napisanih životopisa i savjete pravnika, ovogodišnje izdanje vodiča donosi i pregled najtraženijih zanimanja, zatim profile poslodavaca iz kojih je moguće saznati što traže, ali i nude budućim zaposlenicima te profile edukativne ustanove koje u vodiču predstavljaju svoju ponudu. Karijere 2009 su kvalitetan oslonac tijekom potrage za prvim poslom ili promjene zaposlenja i savjetnik za upravljanje vlastitom karijerom.
Uz niz aktualnih informacija koje će olakšati snalaženje na tržištu rada, u 6. izdanju navedeni su i profili više od 20 zanimanja za kojima se predviđa velika potražnja u budućnosti. Uz detaljan opis svakog zanimanja, navedena je potrebna razina i vrsta obrazovanja, očekivana primanja te razlike koje se javljaju na istom radnom mjestu u različitim tvrtkama.
Predstavljeni poslodavci otkrivaju koliko će radnika zapošljavati u ovoj godini, kakve će zaposlenike tražiti i što će od njih očekivati.
Osobama koje donose važnu životnu odluku te izborom prvog posla ili promjenom trenutnog zaposlenja određuju smjer svog profesionalnog razvoja, kao i iskusnim profesionalcima koji u ovim nesigurnim vremenima žele aktivno upravljati svojom karijerom, vodič "Karijere 2009." pomoći će u prepoznavanju poslodavaca koji će u najvećoj mjeri ispuniti njihova očekivanja i pripremiti ih za prvi susret s njima.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing