RSS
Newsletter
Prijavi se!
KARIJERE 2010

KARIJERE 2010

Podnaslov: Kako naći (bolji) posao?

Autor-i:
Tematsko područje: Ljudski potencijali
Broj stranica: 296
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2010.
Kataloška cijena: 0.00 kn
Internet cijena: 0.00 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: priručnik
  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice, lagane ilustracije, fotografije kolor
  • Podrška lakoj primjeni: upute, savjeti, primjeri
  • Značaj na tržištu: uobičajen
  • Prvenstveni čitatelji: studenti, svi zaposleni, široka publika
  • Opseg bibliografije: nema
  • Dodatni razlozi za kupnju:

    Cijena: 69,00

Iz sadržaja:
AKTIVNO UPRAVLJANJE KARIJEROM/ Pozitivan poticaj promjena/ Glavne odrednice za upravljanje karijerom/ Testiranje profesionalnih interesa/ Kako krenuti?/ Na kakvog su se zaposlenika poslodavci spremni kladiti/ Kako je Rockefeller tražio posa?/ Vodič za aktivno upravljanje karijerom/ Potraga za (boljim) poslom/ Gdje tražiti pravu priliku?/ Regrutiranje putem interneta/ Što možete napraviti ako ste student?/ Agencije za pronalaženje kadrova ili tzv. headhunter-i (tragači za talentima)/ Agencije za privremeno zapošljavanje/ Networking/ Vodič u potrazi za (boljim) poslom/ Životopis i molba za zaposlenje/ Zašto pisati životopis i molbu za zaposlenje?/ Kome se obraćate?/ Kako sastaviti profesionalnu aplikaciju?/ Molba za zaposlenje/ Životopis/ Pravila u pisanju životopisa/ Različite karijere, različiti životopisi/ Vaša najčešća pitanja o pisanju životopisa i molbe/ Primjeri životopisa i molbe/ Vodič za pisanje životopisa i molbe za zaposlenje/ Selekcijski postupak/ Predselekcija/ Selekcijski intervju/ Testiranje/ Vodič kroz selekcijski postupak

O knjizi:
Godišnjak Karijere 2010. Kako pronaći (bolji) posao se sastoji od savjeta za kvalitetno apliciranje za (bolji) posao te od profila poslodavaca, koji izazivaju posebno zanimanje javnosti jer ih popunjavaju sami poslodavci.
Vodič je s vremenom postao edukativni mainstream za sve aktivne ulaznike na tržište rada, odnosno ciljne skupine svih poslodavaca. U ovogodišnjem izdanju predstavljeno je 30-ak značajnih tvrtki u RH, od malih, srednjih do velikih (Podravka, Erste, Lidl, PBZ Card, Siemens, VIPnet, Zagrebačka banka...).
U ovogodišnjem su nadopunjeni profili zanimanja koji, između ostalog, obuhvaćaju opis radnog mjesta i raspon mjesečne plaće!. Godišnjak je nadopunjen novim zanimljivim činjenicama i istraživanjima s tržišta rada.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing