RSS
Newsletter
Prijavi se!
KLASA MILIJUNAŠ

KLASA MILIJUNAŠ

Podnaslov: Lekcije o uspjehu od putnika iz poslovnog razreda

Autor-i: Cordock, Richard P.
Tematsko područje: Prodaja
Broj stranica: 143
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 0.00 kn
Internet cijena: 0.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Slikovni materijal: lagane ilustracije
  • Podrška zanimljivosti: citati, mudrosti, kratke priče, anegdote
  • Podrška lakoj primjeni: upute, savjeti, razrađeni postupnici
  • Prvenstveni čitatelji: poduzetnici
  • Opseg bibliografije: nema

CIJENA: 49,00 

Iz sadržaja:

Zahvale/ Uvod/ Predgovor/ Prvo poglavlje/ Drugo poglavlje/ Treće poglavlje/ Četvrto poglavlje/ Peto poglavlje/ Šesti poglavlje/ Sedmo poglavlje/ Osmo poglavlje/ Što su rekli o knjizi

 

O knjizi:

Zamislite da se na međunarodnom letu koji traje 8 sati zateknete u sjedalu pored milijunaša! Nadahnuta istinitom pričom putovanja sa Sir Richardom Bransonom, Klasa milijunaš razotkriva tajnu uspjeha Michaela, umješnog milijunaša koji se našao s Tomom, nezadovoljnim informatičarem koji bi želio postati poduzetnikom. Njihov razgovor u zraku sadrži sve tajne i praktične spoznaje potrebne da bi se zaradio prvi milijun. Ova nadahnjujuća priča pokazuje kako svoje dobre strane i strast možete pretvoriti u uzbudljiv i izazovan pothvat koji donosi nagradu.

Richard Parkes Cordock priznati je autoritet po pitanju umnog sklopa, strategija i modela osobnog vodstva poduzetnika i milijunaša koji su se podigli svojim radom. Richard se susreo licem u lice s preko 50 vodećih milijunaša poduzetnika Ujedinjenog Kraljevstva koji su se podigli svojim radom te je, služeći se načelima neurolingvističkog programiranja (NLP), tj. načelima znanosti o uspjehu, dekodirao milijunaški način razmišljanja. Uz pomoć digitalno zabilježenih razgovora stvorio je visoko cijenjen mentorski program - MBA za milijunaše. Richard redovno drži predavanja o umnom sklopu milijunaša koji su se podigli svojim radom te radi s tvrtkama.

 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing