RSS
Newsletter
Prijavi se!
MA TKO SAMO SMIŠLJA TE REKLAME

MA TKO SAMO SMIŠLJA TE REKLAME

Autor-i: Belak, Boris
Tematsko područje: Marketing
Broj stranica: 237
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 140.00 kn
Internet cijena: 131.60 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
Iz sadržaja:
Tko samo smišlja te reklame?/ Izluđuju te ili ih obožavaš?/ Misliš da to možeš i ti, ili te oduvijek zanimalo tko i što stoji iza toga?/ Što je copywriting, t.j.pisanje i osmišljavanje reklamnih ideja i poruka?/ Kako se to radi?/ Zašto copywriting funkcionira, a zašto i kada ne?

O knjizi:
Knjiga " Ma tko samo smišlja te reklame?!? " Borisa Belaka, iskusnog kreativnog direktora, dobitnika mnogih domaćih i inozemnih nagrada na oglašivačkim festivalima, autora mnogih reklamnih kampanja, koncepata, poruka i slogana, prvi je hrvatski priručnik za smišljanje i pisanje reklamnih poruka. Jesi li potencijalni ili postojeći reklamni kreativac, ova knjiga je must have da se upoznaš s tajnama branše!

O knjizi su rekli:
Svatko tko je na svojoj koži osjetio što znači provesti dugačak radni dan šiban usponima i padovima copywriterskog posla, dobro zna koliko energije treba da bi se tijekom noći pisala knjiga o tom istom poslu. I upravo taj empirijski moment, ta 'metoda vlastite kože' daje Belakovoj knjizi vrijednost koja odlazi korak dalje od čiste teorije nadograđujući ju toliko dragocjenim osobnim iskustvom, i čineći knjigu dodatno zanimljivom, zabavnom, poučnom i primjenjivom.
Siniša Waldinger, izvršni kreativni direktor, BBDO Zagreb

Knjiga je interesantan način uvođenja u tematiku pa i problematiku pisanja za komercijalnu komunikaciju. Iako se kroz finalne rezultate čini da je riječ o lakonskim i lako nastalim formama, autor pokazuje da stvaranje jasne verbalne poruke nije šala, ni u semantičkom, ni u socijalnom pa niti u poslovnom smislu. Tekstopisanje, kako bi bio točan prijevod 'copywritinga', višestruko je složen posao jer mora zadovoljiti identitete više entiteta u igri oglašavanja-naručitelja, posrednika i korisnika. U toj identitetskoj igri, pokazuje ova knjiga, stvaraju se kompleksna značenja koja su danas u domeni najmoćnijih komunikacijskih formata.
dr.sc. Feđa Vukić

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing