RSS
Newsletter
Prijavi se!
MARKETINŠKI GENIJ

MARKETINŠKI GENIJ

Autor-i: Fisk, Peter
Tematsko područje: Marketing
Broj stranica: 413
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 194.25 kn
Internet cijena: 182.60 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna

Iz sadržaja:

DOSJETLJIVOST: STVARANJE MARKETINŠKOG GENIJA/ Složenost/ Očekivanja/ Genij/ RAZMIŠLJANJE: UM MARKETINŠKOG GENIJA/ Strategija/ Brandovi/ Kupci/ Inovacija/ NATJECANJE: DODIR MARKETINŠKOG GENIJA/ Učinak/ Marketinški stručnjaci/ Vodstvo/ Budućnost/ GENIJALAC: POSTATI MARKETINŠKIM GENIJEM/ Genijev laboratorij/ Katalizator genija/ Izvorište genija/ Napuni bateriju!

O knjizi:

Ova knjiga svojim sadržajem ispunjava veliku prazninu u području marketinga i poslovanja, jačanja i korištenja branda, odnosa prema kupcima i kao takva predstavlja nezaobilazno štivo, ne samo voditelja marketinških odjela i stručnjaka, već i svih profesionalaca koji donose strateške odluke i upravljaju resorima svojih kompanija.

Želite li se baviti marketingom danas, morate biti genij. Tržišta su kompleksna, kupci zahtijevaju sve više i konkurencija je intenzivna. Marketing unosi pronicljivost i kreativno razmišljanje što posao čini inovativnim. Međutim, mora se uključiti analitičku i komercijalnu oštroumnost koja pokreće strategiju, inovativnost i profitabilni rast.

Prateći vizije Applea i pronicljivost Zare, strastvenost Nikea i nepoštivanje Jones Sode, poduzetnički duh Jet Bluea i uzbudljivost Agent Provocateura, vidljivo je da vodeći brandovi i marketinški stručnjaci danas djeluju i razmišljaju na drugačiji način.

Genijalnost marketinga leži u sposobnosti spajanja onoga što je vani s onim što leži unutra, spajanja tržišta i poslovanja, kupca i dioničara, kreativnosti i analize, obećanja i realnosti, današnjice i budućnosti.

Geniji marketinga poput Einsteina i Picassa koriste inteligenciju na mnoge, maštovite načine. Oni koriste lijevu i desnu polovicu mozga kako bi ostvarili najbolje mogućnosti da se istaknu u gomili i postanu vođe u svom poslu.

Knjiga marketinškog gurua Petera Fiska je pronicljiva, provokativna i inspirativna te povezuje izazove i mogućnosti u marketingu danas, pokazuje vam kako ubrizgati injekciju marketinške genijalnosti u vaš posao da rezultat bude izvanredan.

 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing