RSS
Newsletter
Prijavi se!
MARKETING MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA

MARKETING MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA

Autor-i: Renko, Nataša
Tematsko područje: Marketing
Broj stranica: 400
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2010.
Kataloška cijena: 299.00 kn
Internet cijena: 281.06 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna, udžbenik
  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Slikovni materijal: fotografije kolor, sheme
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče
  • Podrška lakoj primjeni: primjeri, obrada poslovnih slučajeva
  • Značaj na tržištu: uobičajen
  • Prvenstveni čitatelji: marketinški stručnjaci, profesori, studenti
  • Opseg bibliografije: srednji

Iz sadržaja:
POJAM I KLASIFIKACIJA MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA/ Pojam i klasifikacija malih i srednjih poduzeća u RH/ i klasifikacija malih i srednjih poduzeća u Europi/ Uloga države u razvoju malih i srednjih poduzeća/ POKRETANJE POSLOVANJA MALOG I SREDNJEG PODUZEĆA/ Pokretanje vlastitog poslovanja/ Kupnja postojećeg poslovanja/ Kupnja feanšize/ SPECIFIČNOST MARKETINGA MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA/ Marketinška koncepcija u malim i srednjim poduzećima/ Marketinški savjeti za uspješna mala i srednja poduzeća/ Proizvodi i usluge u malim i srednjim poduzećima/ Kako odrediti cijene/ Kako doći do potrošača/ Kako informirati i pronaći potrošače/ Istraživanje tržišta u malim i srednjim poduzećima/ PRIMJENA MARKETINGA U PROIZVODNIM, MALOPRODAJNIM, VELEPRODAJNIM I USLUŽNIM DJELATNOSTIMA/ Primjena marketinga u proizvodnim malim i srednjim poduzećima/ Primjena marketinga u maloprodajnim i veleprodajnim malim i srednjim poduzećima/ Primjena marketinga u malim i srednjim uslužnim poduzećima/ GLOBALNA ORIJENTACIJA MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA/ IZGRADNJA STRATEŠKOG MARKETINŠKOG PLANA U MALIM I SREDNJIM PODUZEĆIMA/ Strateški marketinški plan u malim i srednjim poduzećima


O knjizi:
Duh individualnog poduzetništva jedan je od najznačajnijih trendova u razvoju svjetske ekonomije. Brojni poduzetnici realiziraju svoje snove stvarajući i upravljajući vlastitim poslovanjem.
Nova knjiga prof. dr. Nataše Renko vodi nas kroz malo i srednje poduzetništvo, upoznavajući nas s prednostima, ali i ukazujući na određene nedostatke te uklanjanje istih. Velik dio knjige donosi čimbenike, odnosno moderne poslovne metode koje će omogućiti malim i srednjim poduzećima da budu konkurentna i učinkovita na tržištu. Ti novi načini poslovanja uveli su mnogobrojne nove proizvode i usluge, stvorili nove tehnologije, kreirali nova radna mjesta, otvorili mnoga inozemna tržišta i omogućili svojim osnivačima i vlasnicima priliku da rade ono u čemu su najbolji i što im donosi najviše zadovoljstva.
Prije manje od trideset godina velike kompanije imale su, zbog svoje snažne hijerarhijske strukture, uređene organizacije, razvijenih upravljačkih odnosa i vještina, najveće konkurentske prednosti na tržištu. Danas, mala i srednja poduzeća sa stalnim mogućnostima za promjene, lakšim ulaskom i izlaskom s tržišta, brže i lakše iskorištavaju tržišne prilike te predstavljaju značajnu podršku svakom gospodarstvu. Čak 99,4 % svih poduzetnika u Hrvatskoj, odnosno oko 83.000, male su i srednje velike tvrtke, koje čine tzv. malo gospodarstvo. U knjizi su prikazani slučajevi iz hrvatske poslovne prakse.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing