RSS
Newsletter
Prijavi se!
MENADŽER POČETNIK

MENADŽER POČETNIK

Autor-i: Belker B. Loren; Topchik S. Gary
Tematsko područje: Menadžment
Broj stranica: 208
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 120.00 kn
Internet cijena: 112.80 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: priručnik, vodič

Iz sadržaja:

Dakle, upravljat ćete ljudima/ Hvatanje u koštac s novim dužnostima/ Rad s ljudima i izgradnja odnosa/ Opis posla, procjena rada i određivanje plaće/ Vlastito usavršavanje i razvoj/ Potpuna osoba

 

O knjizi:

Menadžmentski klasik s prodanih 200 000 primjeraka, ovo je novo, prošireno izdanje još uvijek nenadmašni vodič za svakog menadžera početnika.
Od svog prvog izdanja, "Menadžer početnik" pomaže tisućama menadžera novaka nositi se sa svojim novim odgovornostima... a sada može pomoći i vama! Jasna i sažeta, knjiga pokriva sve temelje koji su vam potrebni za uspjeh, s prijeko potrebnim savjetima o temama kao što su zapošljavanje i otpuštanje, vođenje, motivacija, te organizacija vremena i podnošenje stresa. Uz to, ovo izdanje pokazuje vam kako izgraditi povjerenje i pouzdanje, aktivno slušati, upravljati raznolikom grupom pojedinaca, pohvaliti dobar rad, te kako se postaviti prema mnogim drugim izazovima koje nosi posao menadžera.
Napisan primamljivim i pristupačnim stilom, ovaj klasični priručnik za stjecanje vještina temeljni je alat za postajanje učinkovitim, samopouzdanim menadžerom.

"Okrepljujuće izravno... Belker je sažeo trideset godina svog rukovoditeljskog iskustva u knjigu jednostavnu za čitanje, punu mudrosti... vrijedno pažnje ne samo menadžera početnika, nego i bilo kojeg menadžera u bilo kojem trenutku."
The Miami Herald


"Već godinama tisuće menadžera uče svoj zanat uz ovu najprodavaniju početnicu iz svladavanja upravljačkih vještina... krcato stručnim informacijama o svim osnovama tog posla."
Dayton
Daily News

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing