RSS
Newsletter
Prijavi se!
 NLP - uvod u osobni rast i razvoj + CD

NLP - uvod u osobni rast i razvoj + CD

Autor-i: Mladenović, Dragana ; Vrsaljko, Jelena
Tematsko područje: Psihologija & osobni razvoj
Broj stranica: 252
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2009.
Kataloška cijena: 149.00 kn
Internet cijena: 140.06 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Slikovni materijal: tablice
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče
  • Podrška lakoj primjeni: primjeri
  • Značaj na tržištu: prva knjiga u nas, inspirativna knjiga
  • Prvenstveni čitatelji: široka publika
  • Opseg bibliografije: srednji
Iz sadržaja:

UVOD u NLP/ Što je NLP?/ Povijest NLP-a/ Specifična terminologija NLP-a/ ČETIRI STUPA NLP-a/ Pretpostavke NLP-a/ Osjetilna izoštrenost/ Rapor/ Ishodi/ PROZORI U SVIJET/ Sustavi predstavljanja/ Submodaliteti/ RIJEČI, RIJEČI/ Hijerarhija ideja/ Miltonovi jezični obrasci/ Metamodel/ Preuokvirivanje/ KAKO RAZUMJETI DRUGE (A I SEBE)/ Strategije/ Metaprogrami/ Vrijednosti i uvjerenja/ TEHNIKE ZA OSOBNI RAST I RAZVOJ/ Kongruencija i nekongruencija/ Sidrenje/ Neurologičke razine/ Vizualni zgnječ/ Preuokvirivanje u šest koraka/ V-K-disocijacija/ Fobija/  Perceptivne pozicije/ PRAKTIČNA PRIMJENA NLP-a/ Modeliranje/ Sastanci/ Pregovaranje

 

O knjizi:

Da li ste ikada u životu rekli: Da imam to i to bio bih sretan?
Ili ste rekli: Da je šef/partner/dijete/roditelj ili... drukčiji, bio bih sretan? Ili biste bili sretni da imate manje kilograma, drukčiji nos ili noge?
Umjesto da se žalite, tugujete, ljutite i okrivljujete druge, stanite i sebi postavite pitanje:
ŠTO ĆE SE DOGODITI AKO OSTVARIM ONO ŠTO ŽELIM?

Za autorice ove knjige, NLP je skup alata, vještina i tehnika koji pomažu da kreiramo svoj život te da ostvarujemo kreirano uz preuzimanje odgovornosti za svoje izbore i djelovanja.

NLP je područje koje je jako slabo zastupljeno u literaturi i svaki pokušaj da ga se približi domaćem čitateljstvu je hvalevrijedan. U literaturi izvorno na hrvatskom jeziku nema drugih knjiga koje na ovako sustavan način obrađuju temu koja može ljudima značajno unaprijediti kvalitetu življenja", zapisala je recenzentica Tanja Pureta.

Knjiga predstavlja osnove, tehnike i vještine NLP-a te načela i vježbe kojima svaki pojedinac može u željenom smjeru unaprijediti svako svoje životno polje.

NLP je koristan model koji daje tehnike i uvjerenja koji nam pomažu da unaprijedimo svoje komunikacijske vještine i ostvarujemo željeno, a autorice ističu kako se NLP koristi u svim područjima ljudskoga djelovanja - politici, biznisu, rukovođenju, marketingu, prodaji, pregovaranju, psihoterapiji, u sportu, obrazovanju, itd.

Knjiga i NLP nude mnoge koncepte, a autorice Dragana Mladenović, Jelena Vrsaljko i urednica Vera Vujović ističu primjerice da svatko ima mogućnost izbora, da je sve što je potrebno za uspjeh u vama samima, da je učenje najdragocjeniji dar koji čovjek ima, itd.

Autorice, certificirane trenerice NLP-a, u knjizi iznose i niz primjera s kojima su se tijekom rada susretale i tumače pozadinu svakodnevnih problemskih situacija, a knjigu prati i DVD s kratkim filmom "Ajmo probat", s Dariom Lorenzi i Rakanom Rushaidatom, u režiji Daniela Rafaelića koji prikazuje kako tehnike NLP-a utječu na prihvaćanje različitosti i promjenu kvalitete komunikacije.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing