RSS
Newsletter
Prijavi se!
ORGANIZACIJSKO PONAŠANJE, 12. izdanje

ORGANIZACIJSKO PONAŠANJE, 12. izdanje

Autor-i: Robbins, S.P; Judge, T.A.
Tematsko područje: Rukovođenje
Broj stranica: 761
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2010.
Kataloška cijena: 609.00 kn
Internet cijena: 572.46 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna, udžbenik
  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Slikovni materijal: dijagrami, fotografije kolor, puno, sheme
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče
  • Podrška lakoj primjeni: primjeri, obrada poslovnih slučajeva
  • Značaj na tržištu: hit
  • Prvenstveni čitatelji: direktori, profesori, top menadžeri, studenti
  • Opseg bibliografije: nema
Iz sadržaja:
ŠTO JE ORGANIZACIJSKO PONAŠANJE/ POJEDINAC/ Osnove individualnog ponašanj/ Stavovi i zadovoljstvo poslom/ Osobnost i vrijednosti/ Percepcija i individualno odlučivanje/ Motivacijski pojmovi/ Motivacija: od koncepcija do primjena/ Osjećaji i raspoloženja/ GRUPA/ Osnove grupnog ponašanja/ Razumijevanje timskog rada/ Komunikacija/ Temeljni pristupi vodstvu/ Suvremena pitanja u vodstvu/ Moć i politika/ Konflikt i pregovaranje/ ORGANIZACIJSKI SUSTAV/ Temelji organizacijske strukture/ Organizacijska kultura/ Politike i prakse upravljanja ljudskim resursima/ ORGANIZACIJSKA DINAMIKA/ Organizacijske promjene i upravljanje stresom/ Istraživanje u organikzacijskom ponašanju

O knjizi:
U ovoj knjizi Robbins i Judge vam pružaju istraživanja koja vam trebaju, na jeziku koji razumijete. Ovo je najopsežniji pregled organizacijskog ponašanja ove vrste, koji priprema čitatelje na objašnjavanje i predviđanje ponašanja u organizacijama na tri razine - pojedinačno, u grupama i u cjelokupnom organizacijskom sustavu. Knjiga je pisana u živom konverzacijskom stilu, prepuna opsežnih primjera, primjena slučajeva i modula za izgradnju vještina. Tekst je ujedno popraćen mnoštvom dodatnih materijala, a već 12. izdanje u nizu samo potvrđuje kvalitetu ove iznimne knjige.
Svaki menadžer zna da, ukoliko želi biti uspješan, mora uvladati umijećem vođenja i organizacije, a ovaj vrhunski udžbenik obrađuje upravo temu organizacijskog ponašanja i to na novi, uzbudljiv način.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing