RSS
Newsletter
Prijavi se!
PLIVATI S MORSKIM PSIMA I SAČUVATI ŽIVU GLAVU

PLIVATI S MORSKIM PSIMA I SAČUVATI ŽIVU GLAVU

Podnaslov: Nadmašite svoje konkurente prodajom, vođenjem, motivacijom i umijećem pregovaranja

Autor-i: Mackay, Harvey
Tematsko područje: Psihologija & osobni razvoj
Broj stranica: 234
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2004.
Kataloška cijena: 231.00 kn
Internet cijena: 217.14 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Stil pisanja: lagan, zanimljiv
  • Slikovni materijal: nema
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče, anegdote
  • Značaj na tržištu: svjetski hit, inspirativna knjiga
  • Prvenstveni čitatelji: široka publika

Iz sadržaja:

I. „Želio bih 15.000 karata za večerašnju utakmicu, molim vas“/ II. Kratki tečaj trgovanja Harveya Mackaya/ Nije važno koliko vrijedi, važno je što ljudi misle da vrijedi/ Svakom se prijedlogu može prigovoriti, ma kako bio atraktivan/ Znati nešto o svome kupcu, jednako je važno kao i znati sve o vlastitom proizvodu/ Profil kupca: 66 pitanja/ „Mackayevih 66“ se nastavlja: ratne priče/ …/ III.Kratki tečaj umijeća pregovaranja Harveya Mackeya/ Smješkajte se i govorite „ne“ dok vam jezik ne prokrvari/ Pošaljite klone/ Rasprodani hotel jednostavno ne postoji/ Kako razumjeti svoga bankara/ Najmoćnije sredstvo kojim možete u pregovorima izaći kao pobjednik jest sposobnost da ustanete od stola bez sklopljena posla/ …/ IV. Kratki tečaj rukovođenja Harveya Mackaya/ Najveća pogreška koju rukovodilac može napraviti/ Kad osoba s novcem sretne osobu s iskustvom/ Uvijek ćete dobiti dobre vijesti; važno je kako će do vas stići loše vijesti/ Bacite  to na pod/ Ponašajte se prema svojim dobavljačima kao i prema svojim kupcima/ …/ V. Natuknice/ Zahvalnost je najprolaznija ljudska emocija/ To nije vaša zadnja dobra ideja/ Kupujte jeftine automobile i skupe kuće/ Kako se upoznati sa slavnom ličnošću/ Najbolja svjetska tvrtka za istraživanje i razvoj nikad nije dalje od jednog telefonskog poziva/ …/ VI. Kako pomoći djeci da iskoriste šanse/ Ne planirajte zadržavati se na poslu samo da dođete do zlatnog sata/ Pronađite nešto što volite raditi i pobrinite se da vam se to isplati/ Pretvarajte se da vaši roditelji imaju ponekad pravo/ Nema budućnosti ako se govori da je nešto nemoguće učiniti/ Teže je biti uspješan ako su to već tvoji roditelji/ VII. Završnica: kako uspjeti/ Odlučnost + postavljanje cilja + usredotočenost = uspjeh

 

O knjizi:

Ako ste upravo otvorili ovu knjigu ne znajući što biste od nje očekivali, pripremite se za veliki užitak. Plivati s morskim psima i sačuvati živu glavu nije jedna od onih beskorisnih zbirki otrcanih mudrosti poslovnih škola, već sjajna škrinja s blagom, puna informacija koje možete odmah primijeniti u svome poslu, životu, odnosima s ljudima i ostvariti svoje ciljeve.

Što je tako posebno u toj knjizi? Mnoštvo toga! Harvey Mackay skupio je zbirku nezaboravnih životnih lekcija - sažetih, izravnih parabola i principa koji će biti dragocjeni podjednako regrutu i veteranu u svim fazama njegova poslovnoga i osobnog života. Harvey Mackay je u knjigu uvrstio bezbroj anegdota i doživljaja iz prve ruke koji Vam zaista mogu  pomoći u poslovanju i kao što i sam kaže: «Ono o čemu ćete odsad čitati u ovoj knjizi nije istina premudrih zaključaka i vrckavih dosjetki kojima se može uloviti velika zvijerka. Čitat ćete o tome kako je velika zvijerka nastala i kako i Vi to možete postati.»

Knjiga je podijeljena na sedam cjelina i svaka od lekcija popraćena je zanimljivim i poučnim anegdotama iz Mackayevog života. 

 

O knjizi su rekli:

Jedinstvena knjiga biznismena koji je svašta prošao da bi stigao do vrha te koji i vama može pokazati put.

„Izvanredna inteligencija i duboka mudrost. Sve ono što poslovnim školama pristojnost brani da proučavaju. (Gloria Steinem)

„Ugodno štivo, vaš zanimljiv suputnik na putu do uspjeha u poslovnom svijetu.“ (Ted Koppel)

„Vjerojatno najdarovitiji čovjek kojeg sam ikad upoznao.“ (Lou Holtz)

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing