RSS
Newsletter
Prijavi se!
PORUKE BEZ RIJEČI

PORUKE BEZ RIJEČI

Podnaslov: Umijeće neverbalnog komuniciranja

Autor-i: Burić Moskaljov, Mirjana
Tematsko područje: Komunikacija
Broj stranica: 160
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2014.
Kataloška cijena: 125.00 kn
Internet cijena: 117.50 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Prvenstveni čitatelji: široka publika

Iz sadržaja: 

Uvod / Susret s porukama bez riječi/ Vještina čitanja/ I hodom se šalje poruka…/ Poruke odnosa i usklađivanja / Poruka tijela ima svoju moć / Rukujte se i pošaljite poruku / Poruke u ozračju oka/ Pogled i poruke koje nosi / Lice kao zrcalo svih poruka / I glava ima svoju poruku / Poruke koje šalju ruke i noge / Otkrijte poruke laganja / Umijeće javnog nastupa / Vježbajte svoje poruke bez riječi / Literatura / O autorici  

Iz knjige:

U knjizi Poruke bez riječi autorica Mirjana Burić Moskaljov tvrdi da je za uspjeh u privatnom i poslovnom životu svakog od nas umijeće neverbalnog komuniciranja jednako važno kao i umijeće verbalnog komuniciranja. To umijeće otključava mnoga vrata uspjeha. Temelj je naše komunikacijske kompetencije i s njim, kao pomoćnim alatom komunikacije, postajete osoba koju se pamti bez obzira na to s kim živite, u kojem se društvu krećete, što radite i koje su vam još kompetencije potrebne za kvalitetno obavljanje profesionalnih radnih uloga. Ne postoji nijedna profesija u kojoj to umijeće nije potrebno i korisno, bez obzira na to radite li u području marketinga, menadžmenta, politike, zdravstva, prosvjete, odvjetništva, novinarstva, sporta, prodaje ili neke druge djelatnosti.
Naša želja da doznamo što druga osoba misli ili osjeća i da razumijemo ljude oko sebe dovoljno je jaka i dovoljno poticajna da su mnogi od nas spremni baviti se razvijanjem te vještine, čitanjem neverbalne komunikacije. Mnogi pokreti našega tijela i znakovi koje šaljemo nemaju jednoznačno tumačenje jer svatko od nas nosi svoju osobnost i jedinstvenost. Zato je razumijevanje neverbalne komunikacije tako kompleksno, a istodobno tako izazovno. Ona knjiga daje sistematizirane i korisne upute kako ući u čarobni svijet poruka bez riječi.

 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing