RSS
Newsletter
Prijavi se!
POTPUNO UPRAVLJANJE KVALITETOM U OBRAZOVANJU

POTPUNO UPRAVLJANJE KVALITETOM U OBRAZOVANJU

Autor-i: Funda, Dragutin
Tematsko područje: Upravljanje kvalitetom
Broj stranica: 245
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 100.00 kn
Internet cijena: 94.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Stil pisanja: ozbiljan, čitanje zahtijeva koncentraciju
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice
  • Značaj na tržištu: prva knjiga u nas
  • Prvenstveni čitatelji: izvršni rukovoditelji, studenti
  • Opseg bibliografije: srednji

 

Iz sadržaja - poglavlja:

 

Kvaliteta, upravljanje kvalitetom, potpuno upravljanje kvalitetom; pojmovna objašnjenja/ Razvoj potpunog upravljanja kvalitetom/ Potpuno upravljanje kvalitetom - tqm/ Mjerenje u potpunom upravljanju kvalitetom/ Uvođenje potpunog upravljanja kvalitetom/ Modeli tqm - organizacije/ Potpuno upravljanje kvalitetom u obrazovanju/ Norma za upravljanje kvalitetom u obrazovanju/ Primjena potpunog upravljanja kvalitetom u obrazovanju

 

O knjizi su rekli:

 

Upravljanje kvalitetom je dio upravljanja kojim se ostvaruju ciljevi kvalitete kroz planiranje, praćenje, osiguravanje i poboljšavanje kvalitete. U suvremenim uvjetima upravljanje kvalitetom postaje poslovna funkcija kao i bilo koja druga (npr. prodaja), s time što u njoj moraju sudjelovati ljudi svih specijalizacija i iz svih odjela u organizaciji.
Rezultati prikazani u knjizi predstavljaju nove i znanstvenim metodama izvedene postavke koje znatno pridonose povećanju fonda znanstvenih informacija u području strategijskog upravljanja organizacijama i društvom u cjelini.
Posebna je vrijednost ove knjige u tome što pokazuje mogućnosti i pravce budućih istraživanja u ovome području, kao i formiranja temelja za kreiranje konkretnog modela za upravljanje potpunom kvalitetom u obrazovanju.

prof. dr. se. Ištvan Cerniček

Pravo osvježenje u području stručne literature koja se bavi problematikom kvalitete, totalnim upravljanjem kvalitetom i modelima poslovne izvrsnosti.
Autor se kroz provedeno istraživanje predstavio kao vrstan poznavatelj sustava upravljanja kvalitetom u procesima obrazovanja i suvremenih menadžerskih i statističkih alata. Poboljšavanje postojećeg sustava upravljanja kvalitetom u obrazovanju autor vidi u dostizanju poslovne izvrsnosti primjenom sustava potpunog upravljanja kvalitetom (TQM-a).

mr. se. Zivko Kondić

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing