RSS
Newsletter
Prijavi se!
PRIRUČNIK ZA POLITIČKE KAMPANJE

PRIRUČNIK ZA POLITIČKE KAMPANJE

Autor-i: Zetter, Lionel
Tematsko područje: Komunikacija
Broj stranica: 152
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 100.00 kn
Internet cijena: 94.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: priručnik
  • Prvenstveni čitatelji: politički dužnosnici, aktivisti udruga i organizacija
  • Opseg bibliografije: srednji

Iz sadržaja:

ZRAČNI RAT/ Uvod/ lažni rat/ Okršaji/ Atentat/ Stranačke središnjice/ Prikupljanje sredstava/ Ključno bojno polje/ Zaključak/ KOPNENI RAT/ Uvod/ Odabir kandidata/ Prikuljanje informacija i izviđanje/ Procesi odabira kandidata/ Lokalni izbori/ Početak kampanje/ Lokalna komunikacija/ Raspored izbora/ Troškovi izbora/ Donacije/ Biračko pravo/ Uniforma- što nositi/ Oprema- što će vam trebati/ Dijeljenje letaka/ Druge metode glasovanja/ Izborno obećanje/ Od vrata do vrata/ Vođenje kampanje/ Zajednički skupovi kandidata/ Kampanje ometanja/ Ciljane četvrti/ Dan izbora/ Kucanje u valovima - asimetrični rat/ Brojanje glasova/ Zaključak/ Dodaci

O knjizi:

Knjiga Lionela Zettera opisuje sve faze političke kampanje koju uspoređuje s vojnim kampanjama koje je potrebno unaprijed isplanirati do najsitnijih detalja. Zetter, veteran brojnih kampanja za lokalne, područne i nacionalne izbore, stranački je aktivist i poznati britanski lobist. U svojoj knjizi opisuje sve potrebne korake za pobjedu u izbornoj kampanji i osvajanje tih tako važnih sjedala: od selekcije kandidata i njegova pratećeg tima, financiranja kampanje, planiranja i provedbe aktivnosti za animiranje glasača, odnosa s medijima... sve do posljednjih sati pred izbore.
Podijeljena je na dio koji se bavi strategijom i dio koji se bavi taktikom. Polazi od pregleda situacije (zračni rat), kako bi pješaštvo steklo neku ideju o tome što generali misle - i rade. Potom prelazi na praktična pitanja borbe i pobjede u izbornoj kampanji na terenu - što ćete morati imati i što ćete morati činiti. Kao i u kampanji, knjiga završava danom izbora: što ćete morati učiniti tog sudbonosnog dana i kako biste se trebali ponašati - bez obzira pobijedili ili izgubili.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing