RSS
Newsletter
Prijavi se!
VODIČ KROZ ZNANJE O UPRAVLJANJU PROJEKTIMA

VODIČ KROZ ZNANJE O UPRAVLJANJU PROJEKTIMA

Podnaslov: Vodič kroz PMBOK®

Autor-i: Project menagement institute
Tematsko područje: Menadžment
Broj stranica: 470
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2011.
Kataloška cijena: 420.00 kn
Internet cijena: 394.80 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Stil pisanja: ozbiljan, čitanje zahtijeva koncentraciju
  • Podrška lakoj primjeni: primjeri
  • Značaj na tržištu: uobičajen
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri, viši menadžeri, studenti

NEOPHODNI ALAT ZA SVAKOG VODITELJA PROJEKTA

Iz sadržaja:

Svrha Vodiča kroz PMBOK® / Što je projekt?/ Što je upravljanje projektima?/ Odnos između upravljanja projektima, upravljanja programima i upravljanje portfeljima/ Upravljanje projektima i upravljanje operacijama/ Uloga voditelja projekata/ Znanje o upravljanju projektima/ Faktori okoliša poduzeća

O knjizi:

Već više od 25 godina Vodič kroz znanje o upravljanju projektima (Vodič kroz PMBOK®) vodeći je alat za upravljanje projektima i neophodna referentna literatura svakog voditelja projekata. Četvrto izdanje Vodiča kroz PMBOK® nastavlja tradiciju izvrsnosti u upravljanju projektima pomoću standarda koji je lako razumljiv i primjenjiv.

Godine 1983. dobrovoljci s Project Management Institute (PMI®) okupili su se po prvi puta kako bi saželi sve znanje o upravljanju projektima. Danas se Vodič kroz PMBOK® prepoznaje kao globalni standard za upravljanje projektima i jedan je od najboljih i najraznovrsnijih resursa dostupnih svima koji se bave upravljanjem projektima. Vodič kroz PMBOK® sadrži temeljne postupke koji su potrebni svim voditeljima projekata kako bi dosegli visoke standarde izvrsnosti projekta. Trenutno se koristi više od 2 milijuna primjeraka Vodiča kroz PMBOK®. Otkad je objavljeno treće izdanje Vodiča kroz PMBOK® PMI je od globalne zajednice koja se bavi upravljanjem projektima primio na tisuće vrijednih prijedloga za poboljšanja i objašnjenja koji su razmotreni i, tamo gdje je to bilo moguće, uključeni u četvrto izdanje.

Četvrto izdanje ažurirano je tako da uključi aktualno znanje i postupke iz upravljanja projektima. Ono se fokusira na poboljšanje dosljednosti, jasnoće i čitljivosti kako bi se pospješili razumijevanje i primjena. Dijagrami toka svakog procesa poboljšani su tako da prikazuju povezane procese za ulaze i izlaze. Procesi su pročišćeni i nanovo strukturirani.


Novo izdanje također uključuje i dodatak koji se bavi ključnim međuljudskim vještinama koje voditelj projekata koristi pri upravljanju projektom. Četvrto izdanje Vodiča kroz PMBOK® odražava doprinos i znanje aktivnih voditelja projekata i pruža temeljna znanja o upravljanju projektima onako kako se ona primjenjuju na široki raspon projekata. Međunarodno prepoznati standard voditeljima projekata pruža neophodni alat za primjenu upravljanja projektima i postizanje organizacijskih rezultat.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing