RSS
Newsletter
Prijavi se!
ŠEST LICA BUDUĆNOSTI

ŠEST LICA BUDUĆNOSTI

Podnaslov: Osobni i korporativni vodič za preživljavanje i uspjeh u trećem tisućljeću

Autor-i: Dixon, Patrick
Tematsko područje: Psihologija & osobni razvoj
Broj stranica: 407
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2011.
Kataloška cijena: 149.00 kn
Internet cijena: 140.06 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Stil pisanja: lagan
  • Slikovni materijal: malo
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče
  • Podrška lakoj primjeni: primjeri
  • Značaj na tržištu: uobičajen
  • Prvenstveni čitatelji: viši menadžeri, izvršni rukovoditelji, poduzetnici, široka publika
  • Opseg bibliografije: nema

Iz sadržaja:

 UVOD/ Život u trećem tisućljeću/ BRZINA/ Brzina će bit sve/ URBANIZACIJA/ Svjetla velegrada privlače milijune ljudi/ PLEMENA/ Kriza identiteta: sukobi kultura i savjesti/ UNIVERZALNOST/ Globalni menadžment/ RADIKALNOST/ Reakcija na vrijednosti 21. stoljeća/ ETIČNOST/ Nova moralnost/ POGOVOR/ Okretanje kocke – optimist ili pesimist/ DODATAK/ Mjerenje vaše budućnosti 

O knjizi:

 Promjena je neizbježna stvarnost modernog doba. A upravo je lucidno uočavanje promjena i razjašnjavanje njihove složene dinamike odlika ove knjige. Njezin autor, Patrick Dixon, jedan je od dvadeset najutjecajnijih mislilaca globalnog poslovanja (prema listi Thinkers 50) i savjetnik tisućama zaposlenika najvećih svjetskih tvrtki - Google, Microsoft, BBC, Siemens, Allianz, Shell, Fedex samo su neki od njegovih klijenata.

Budućnost prema Dixonu ima šest lica - Brzina, Urbanizacija, Plemena, Univerzalnost, Radikalnost, Etičnost - a svako od njih dramatično će se odraziti na naš osobni život, život naših obitelji, način poslovanja, daljnji razvoj medija, napredak u znanosti i tehnologiji, ali i na dominantne političke, društvene i vjerske trendove, kao i na samu ljudsku svijest i etiku...

Iz ovih šest lica proizlazi više od 500 ključnih očekivanja, specifičnih pitanja i prilika. Ona su logične posljedice važnih globalnih trendova. Variraju od neizbježnih do više ili manje vjerojatnih - no ipak dovoljno značajnih da zahtijevaju strateško planiranje i osobnu pripremu.

Upravo je iz tog razloga Dixonova knjiga postala neizbježan vodič za sve one koji pokušavaju shvatiti kako će promjene u budućnosti utjecati na njihov život u trećem tisućljeću.

Planirajte promjenu budućnosti, donesite mudre i trajne odluke - napravite planove u skladu sa šest lica budućnosti. Počnite upravljati svojom budućnošću ili će budućnost upravljati vama.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing