RSS
Newsletter
Prijavi se!
SPORTSKI MENADŽMENT

SPORTSKI MENADŽMENT

Autor-i: J. Beech, S. Chadwick
Tematsko područje: Menadžment
Broj stranica: 493
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2101.
Kataloška cijena: 420.00 kn
Internet cijena: 394.80 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna, udžbenik
  • Stil pisanja: čitanje zahtijeva koncentraciju
  • Slikovni materijal: puno
  • Podrška lakoj primjeni: savjeti, primjeri, obrada poslovnih slučajeva
  • Značaj na tržištu: novost u nas
  • Prvenstveni čitatelji: profesori, viši menadžeri, studenti
  • Opseg bibliografije: opsežan

O knjizi:

NAJBOLJI UVID U BUDUĆNOST PROFESIONALNOG SPORTAU vrijeme profesionalizacije sportskog poslovanja te sportskog menadžmenta, ova knjiga je od iznimne važnosti s obzirom da predstavlja savršeni vodič za 21. stoljeće, kako za studente, tako i za iskusne profesionalce. Za razliku od sličnih udžbenika na ovu temu, knjizi autora Beecha i Chadwicka ne nedostaje teorije menadžmenta. Korisna je za sveučilišna predavanja, kao i za one koji se sportskim menadžmentom bave u praksi.Ova revolucionarna nova knjiga daje menadžerima i budućim menadžerima sportskih organizacija sve potrebne alate. Sportski menadžment je savršen za studente sportskog menadžmenta na studijima menadžmenta u slobodnom vremenu, sportu i poslovanju. Tekstove su pisali vodeći stručnjaci iz akademske zajednice i prakse iz Velike Britanije, Europe i Australije, pa će biti vrlo zanimljiva i   stručnjacima koji se već bave sportskim poslovanjem.Spajanjem teorije i prakse, knjiga Sportski menadžment daje uvid u specifičan kontekst sportskih organizacija. U njoj se proučavaju teorije i praksa upravljanja u sportu unutar funkcionalnih područja financija, ljudskih potencijala i marketinga. Uz to se bavi i važnim suvremenim pitanjima poput upravljanja rizicima, medija, sponzorstava i trgovine robom. Autori su birali poticajne primjere iz raznolikih sportova i iz različitih zemalja.Ključne značajke knjige:

  • Prvi poslovni udžbenik osmišljen za potrebe upravljanja u sportskom poslovanju za studente izvan SAD-a.
  • Brojni izvorni slučajevi i primjeri iz niza sportova potiču studente da teoriju primjene na scenarije iz stvarnog svijeta.
  • Ishodi, pitanja, vježbe i ideje za učenje, kojima se studentima pomaže strukturirano napredovanje.

Iz sadržaja:

 

Kontekst sporta/ Upravljanje i etika u sportu/ Uloga države u sportu/ Organizacijsko ponašanje u sportskim organizacijama/ Upravljanje ljudskim resursima u sportu/ Sportski marketing/ Financiranje u sportu/ Menadžment malih i neprofitnih sportskih organizacija/ Strategija i okolišna analiza u sportu/ Menadžment sportskih organizacija, kakvoće i izvedbe/ Informacijska tehnologija i informacijski sustavi menadžmenta u sportu/ Sportovi i pravo / Upravljanje sportskim događajima i borilištima/ Pokrovitelji i osobno reklamiranje / Emitiranje sporta/ E-menadžment potrošača u sportu/ Upravljanje rizikom u sportu/ Industrija klađenja u sportu/ Budućnost sportskog poslovanja

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing