RSS
Newsletter
Prijavi se!
STRATEŠKO VOĐENJE INTERVJUA

STRATEŠKO VOĐENJE INTERVJUA

Podnaslov: Kako zaposliti dobre ljude

Autor-i: Simonetti, Jack L.; Camp, Richaurd; Vielhaber, Mary E.
Tematsko područje: Ljudski potencijali
Broj stranica: 179
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 210.00 kn
Internet cijena: 197.40 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
Iz sadržaja:

Predgovor biblioteke/ PREDGOVOR/ SITUACIJA ZA PRIMJENU PRISTUPA STRATEŠKOM VOĐENJU INTERVJUA/ Postavljanje realnih ciljeva i upravljanje intervjuom/ Definiranje očekivane uspješnosti/ Određivanje pitanja i odgovora vezanih za posao/ Vođenje učinkovitog intervjua/ Donošenje odluke o zapošljavanju/ Neka strateško vođenje intervjua radi za vas/ DODATAK A/ DODATAK B/ BILJEŠKE/ O AUTORIMA/ KAZALO

O knjizi:

Intervjuiranje je jedan od najefektivnijih načina za identificiranje i privlačenje zaposlenika koji će biti dovoljno uspješni za rad u novoj tvrtci . No, malo je menadžera koji posjeduju tu vještinu. Ova knjiga pomaže uklanjanju skupih pogrešaka u procjeni iznoseći čitateljima set strategija za intervjuiranje temeljenih na biheviorizmu.
Autori su nastavnici, na Poslovnoj školi Sveučilišta u Michiganu, jednog od najpopularnijih predmeta "Pristup strateškom intervjuiranju" koji pomaže budućim poslodavcima da definiraju sposobnosti koje kandidat mora imati te donesu odluke o zapošljavanju novih suradnika temeljene na točnim predviđanjima kandidativnog učinka.

 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing