RSS
Newsletter
Prijavi se!
SUVREMENI MENADŽMENT

SUVREMENI MENADŽMENT

Podnaslov: Vještine, sustavi i izazov

Autor-i: Sikavica, Pere; Bahtijarević-Šiber, Fikreta
Tematsko područje: Menadžment
Broj stranica: 676
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 420.00 kn
Internet cijena: 394.80 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: znanstvena
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice
  • Prvenstveni čitatelji: studenti
  • Opseg bibliografije: opsežan
Iz sadržaja:

Menadžerske vještine/ Menadžerski sustavi, pristupi, tehnike i alati/ Posebna područja menadžmenta/ Izazovi menadžmenta u 21. stoljeću

 

O knjizi:

Knjiga je namijenjena studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kao udžbenik za predmet Menadžment na III. godini studija.
Sastoji se od 4 dijela i 17 poglavlja. Logički je strukturirana i postupno uvodi čitatelja u sve bitne aspekte suvremenog menadžmenta. Središnje mjesto u knjizi ima prvo poglavlje, koje nosi naziv "Menadžerske vještine", jer doista, suvremeni menadžer mora odlično poznavati sve menadžerske vještine. Njegova uspješnost u vještinama menadžmenta osposobljava ga za najizazovnije poslove i za rješavanje najsloženijih problema. Da bi menadžer bio uspješan u vještinama menadžmenta, on mora poznavati sustave, pristupe, tehnike i sredstva menadžmenta, što se obrađuje u drugom dijelu knjige. Treći dio knjige odnosi se na posebna područja menadžmenta, pa je izučavanje međukulturalnoga i međunarodnog menadžmenta te menadžmenta u globalnom okruženju potrebno i našim studentima koji se zapošljavaju i u globalnim organizacijama. Posljednje poglavlje "Izazovi menadžmenta u 21. st." obrađuje teme poslovne i menadžerske etike i društvene odgovornosti kompanija, upravljanje znanjem i različitostima te ulogu žena u menadžmentu.
"Knjiga je svojim sadržajem, širinom obuhvata tema, načinom obradbe materije, jasnoćom iznošenja vlastitih stajališta autora te logičnim promišljanjem svih tema izuzetno vrijedno djelo koje nadmašuje svoju namjenu. Autorski tim podario je svojim studentima, menadžerima u svim organizacijama i na svim razinama menadžmenta te svim zainteresiranim čitateljima izuzetno vrijednu knjigu, za koju se može tvrditi da je najvrjednije djelo te vrste u nas."
prof. dr. sc. Marin Buble

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing