RSS
Newsletter
Prijavi se!
SVE TAJNE HARMONIČNOG VOĐENJA

SVE TAJNE HARMONIČNOG VOĐENJA

Podnaslov: ako upravljati promjenama i izbjeći krize

Autor-i: Srića, Velimir
Tematsko područje: Menadžment
Broj stranica: 343
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2015.
Kataloška cijena: 129.00 kn
Internet cijena: 121.26 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Slikovni materijal: nema
  • Značaj na tržištu: spoj znanja i iskustva
  • Prvenstveni čitatelji: direktori, profesori, top menadžeri, viši menadžeri, izvršni rukovoditelji, studenti

O knjizi:

Knjiga za sve koji misle da bi, privatno i poslovno, svijet oko nas mogao biti puno bolji i koji se žele oko toga obrazovati i angažirati! Propitujući postojeći sustav vrijednosti, autor nudi novi, na skladu temeljeni model vodstva za menadžere u državnim, političkim i neprofitnim organizacijama, primjenjiv za sve ljude koji žele živjeti bolji i kvalitetniji život. Integracijom znanja, vještina i vrijednosti harmoničnog vodstva, model daje originalni pogled na izazov vođenja, potičući ljude da rade na sebi i poboljšanju odnosa s drugima kroz ponašanja koja promoviraju pozitivni stav prema svijetu i stvaraju harmoniju. Model je istinski multikulturalan, ujedinjuje pogled na vodstvo Dalekog i Bliskog istoka, miješa ih sa Zen mudrostima i integrira s trendovima upravljanja razvijenog Zapada kao i s iskustvima u tranzicijskim zemljama Srednje i Istočne Europe. Kroz jednostavne primjere, autor u detalje objašnjava kako svatko od nas može razviti unutarnji sklad, a zatim izgraditi i razvijati harmonične timove i organizacije. Inspirativni i provokativni tekst koji motivira na akciju, postavlja najdublja pitanja i na njih daje konkretne odgovore!

Ovu knjigu, još jednu Srićinu uspješnicu, preporučam svakome tko ima ambicija biti lider na mikro ili makro razini, ali i svakome tko želi biti dio nekog harmoničnog sustava. Možemo bolje, stvoreni smo da letimo! I da parafraziram, neka nam je uspješna i harmonična Hrvatska!
Prof. dr. Ivo Josipović

Knjiga nudi novi model vođenja u poslovnom, političkom i javnom okruženju. Njen potencijal da iz temelja promijeni pogled menadžera na izazove vođenja prije svega leži u originalnosti inspirativnih poruka koje ohrabruju za rad na sebi i potiču na izgradnju harmoničnih odnosa u timovima i organizacijama.
Bruno Filipi, President Coca-Cola South Pacific
 
 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing