RSS
Newsletter
Prijavi se!
TROJEZIČNI GRAĐEVINSKI RJEČNIK + GRATIS CD

TROJEZIČNI GRAĐEVINSKI RJEČNIK + GRATIS CD

Podnaslov: Hrvatsko- englesko- njemački; Englesko- hrvatsko- njemački; Njemačko- hrvatsko- engleski

Autor-i: dr. sc. Prager, Andrija
Tematsko područje: Hrvatsko-englesko-njemački
Broj stranica: 1432
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2003.
Kataloška cijena: 590.00 kn
Internet cijena: 554.60 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
O knjizi:

Knjiga se sastoji od tri trojezična rječnika građevinskog nazivlja: hrvatsko-englesko-njemačkog, englesko-hrvatsko-njemačkog i njemačko-hrvatsko-engleskog.

Uz knjigu posebnu ponudu predstavlja i gratis CD s kompletnim sadržajem rječnika!

"Trojezični rječnik građevinarstva" prof. dr. Andrije Pragera sastoji se od tri trojezična rječnika građevinskog nazivlja: hrvatsko-englesko-njemačkog, englesko-hrvatsko-njemačkog i njemačko-hrvatsko-engleskog. U svakom od tri dijela polazni stupac sadrži oko 20.000 termina, pa Rječnik ukupno donosi oko 60.000 hrvatskih, engleskih i njemačkih termina iz građevinarstva i pratećih područja (arhitekture, matematike, geologije, informatike, ekologije, ekonomije, prava). U osnovi, polazni, hrvatski stupac uvršteni su termini koji su se uvriježili u našoj građevinskoj znanosti i praksi, bilo da je riječ o izvorno hrvatskim nazivima ili o udomaćenim tuđicama.
Za njegovu izradu korištena je građa hrvatskog strukovnog nazivlja u Masmedijinu Leksikonu građevinarstva i drugim stručnim knjigama i publikacijama. Englesko i njemačko građevinsko nazivlje potječe dijelom iz stručnih rječnika, a dijelom iz novije građevinske literature na tim jezicima. Trojezični rječnik građevinarstva namijenjen je građevinskim stručnjacima i prevoditeljima, studentima, i nastavnicima građevinskih studija te svima onima kojima je u njihovom profesionalnom radu potrebno poznavanje hrvatske, engleske i njemačke građevinske terminologije.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing