RSS
Newsletter
Prijavi se!
TURIZAM I PROMET

TURIZAM I PROMET

Autor-i: Horak, Siniša
Tematsko područje: Turizam
Broj stranica: 264
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2014.
Kataloška cijena: 290.00 kn
Internet cijena: 272.60 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: udžbenik
  • Stil pisanja: uobičajen
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice, lagane ilustracije, fotografije kolor
  • Podrška lakoj primjeni: pitanja za vježbu
  • Značaj na tržištu: uobičajen
  • Prvenstveni čitatelji: profesori, studenti
  • Opseg bibliografije: srednji

Iz sadržaja:

Predgovor/ 1. Prijevoz i promet/ 2. Povezanost prijevoza, prometa i turizma/ 3. Prometna dostupnost/ 4. Upravljenje prometom u turističkim destinacijama/ 5. Prijevoz kao turistička atrakcija/ Literatura / Indeks pojmova/ Biografija autora

Iz knjige: 

O turističkoj potražnji i ponudi u turističkim destinacijama posljednjih je desetljeća napisano mnoštvo knjiga, studija, znanstvenih i stručnih članaka, a u ovome je udžbeniku riječ o trećem, jednako važnom, ali sve do nedavno u turističkoj teoriji i praksi zapostavljenom segmentu turističkog putovanja – prijevozu.
Prijevoz čini prometno dostupnima turističku destinaciju i pojedine atrakcije u njoj, a razina kvalitete prometne dostupnosti znatno utječe na atraktivnost turističkog proizvoda. Uz to, prijevoz je nerijetko i sam turistička atrakcija zbog koje se putovanje poduzima, ili pak svojom atraktivnošću unaprijeđuje ponudu turističke destinacije te je time čini turistički atraktivnijom. Stoga, ne samo da prijevozom počinje i završava svako turističko putovanje, nego je on 'utkan' u cjelokupni doživljaj turističkog putovanja.
Budući da je zadatak turističkih menadžera da taj doživljaj bude što je moguće bolji, logično je da i prijevozu, koji je sastavni dio prometa, dakle i prometu, posvete dužnu pažnju, mnogo veću nego do sada.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing