RSS
Newsletter
Prijavi se!
UMIJEĆE RAZGOVORA

UMIJEĆE RAZGOVORA

Autor-i: Brajša, Pavao
Tematsko područje: Komunikacija
Broj stranica: 192
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 1996.
Kataloška cijena: 140.00 kn
Internet cijena: 131.60 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
Iz sadržaja:

Zašto je razgovor potreban čovjeku (razgovor stvara, razvija i održava čovjeka) / Što je razgovor i iz čega se sastoji (razgovor je znanstvena disciplina) / Razgovor s riječima i bez njih / Odnosi i sadržaji tijekom razgovora / Osobna obilježja razgovora / Načini razgovora / Kako poboljšati razgovor (davanje, primanje i traženje objašnjenja, međusobno slušanje, razgovor u razgovoru)

 

O knjizi:

Čovjek vrlo brzo svlada umijeće govora, ali mu je čitav potreban da svlada umijeće razgovora s ljudima. Uspješno razgovarati znači i uspješno živjeti. To nije samo profesionalna vještina nego općenito ljudska vještina preživljavanja.
Zbog toga je bilo potrebno napraviti jednostavan i svima dostupan priručnik za svakodnevni razgovor. U ovom priručniku profesor Brajša, vrsni komunikolog i psihoterapeut, pokušao je na jednostavan način, običnim rječnikom učiniti dostupnim svakom čovjeku spoznaje suvremene znanosti o razgovoru. Cilj mu je bio da dadne samo poticaj za razmišljanje o sebi i svojem razgovoru, a ne dobivanje neke objektivne dijagnoze.
Ova knjiga ne nudi gotova rješenja za uspostavljanje i razvijanje uspješnog razgovora, nije pisana kao pravilo, zakon ili tvrdnja, već podrazumijeva vlastiti osobni angažman kao potreban preduvjet za oživljavanje štiva.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing