RSS
Newsletter
Prijavi se!
UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA

UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA

Podnaslov: Organizacijski i informacijski pristup

Autor-i: Vukšić-Bosilj, Vesna; Hernaus, Tomislav; Kovačić Andrej
Tematsko područje: Poslovanje
Broj stranica: 271
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 0.00 kn
Internet cijena: 0.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna, udžbenik

CIJENA: 210,00 kn 

Iz sadržaja:

PROCESNI PRISTUP/ PROCESNO ORJENTIRANA ORGANIZACIJA/ ANALIZA I UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA/ ORGANIZACIJSKI I INFORMACIJSKI PRISTUP RAZVOJU SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA/ MODELIRANJE POSLOVNIH PROCESA/PROGRAMSKI ALATI ZA PROGRAMSKE PROCESE 

O knjizi:

lako se u posljednje vrijeme o poslovnim procesima sve više piše i govori, velik dio objavljenih radova o toj tematici ubraja se u popularnu literaturu, bez značajne podloge u istraživanjima ili empirijskim podatcima. Unatoč nedostatku empirijskih dokaza, tijekom nekoliko proteklih godina razvijeni su određeni modeli kojima se ističe nužnost razmatranja poslovnih procesa u sadašnjemu i budućem poslovanju. Međutim, njihova je nesistematiziranost glavni razlog nerazumijevanja procesne inicija tive te navodi na pogrješan zaključak da je riječ o još jednoj menadžerskoj zabludi. Iz prepoznatoga proizlazi i cilj ovog udžbenika - razjasniti nepoznanice glede upravljanja poslovnim procesima te ponuditi sustavan prikaz te mlade stručne i znanstvene discipline.
Osnovna ideja autora bila je pružiti studentima, ali i poslovnim ljudima - menadžerima, konzultantirna i informatičarima, procesne temelje „obiju strana medalje"- organizacijske i informacijske, te im pokazati put za daljnje usavršavanje u području poslovnih procesa, ne zanemarujući pritom jedan od dva pristupa. Naglašavanjem komplementarnosti organizacij ske i informacijske znanosti, odnosno organizacijske strukture i poslovnih procesa, nastoji se ponuditi interdisciplinarni pristup proučavanoj tematici.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing