RSS
Newsletter
Prijavi se!
USPJEŠNA STRATEGIJA BURZOVNOG TRGOVANJA

USPJEŠNA STRATEGIJA BURZOVNOG TRGOVANJA

Autor-i: Malkiel G, Burton
Tematsko područje: Investiranje
Broj stranica: 408
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 269.00 kn
Internet cijena: 252.86 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri
  • Opseg bibliografije: srednji

Iz sadržaja:

DIONICE I NJIHOVA VRIJEDNOST/ Čvrsti temelji i kule u zraku/ Ludilo masa/ Procjenjivanje vrijednosti dionica od šezdesetih do devedesetih godina/ Najvarljiviji pothvat: surfanje na internetu/ KAKO PROFESIONALCI IGRAJU NAJVEĆU IGRU U GRADU/ Tehnička i fundamentalna analiza/ Tehnička analiza i teorija slučajnoga pomicanja/ Koliko je dobra fundamentalna analiza/ NOVA INVESTICIJSKA TEHNOLOGIJA/ Nove cipele za hodanje: torija modernoga portfelja/ Ubiranje nagrade povećanjem rizika/ Bihevioralne financije/ Odapinjanje strijela prema teoriji efikasnoga tržišta i zbog čega one promašuju/ PRAKTIČNI VODIČ ZA ZAGOVORNIKE SLUČAJNOGA POMICANJA I DRUGE INVESTITORE/ Priručnik za vježbanje namijenjen zagovornicima teorije slučajnoga pomicanja/ Procjenjivanje financijske utrke: početnica za razumijevanje i projiciranje povrata od dionica i obveznica/ Vodič za investiranje u skladu sa životnom dobi/ Tri golema koraka niz Wall Street/ DODATAK/ Kako su svinjske polovice stekle odijela konzervativnog kroja: Početnica o derivatima

O knjizi:

Knjiga Uspješna strategija burzovnog trgovanja predstavlja sažeti priručnik za individualne investitore. Ona pokriva sve, od osiguranja do poreza na prihod. Govori na koji način kupiti životno osiguranje i kako izbjeći da vas banke i brokeri „oderu". Ovo je i knjiga o običnim dionicama, a posebni dodatak, vodič za investicije životnog ciklusa, pruža pojedincima svih dobnih skupina specifične preporuke portfelja u svrhu ispunjavanja njihovih financijskih ciljeva, uključujući i savjete na koji način investirati u mirovini.
„Od svega je najvažnija činjenica da je investiranje zabavno. Zabavno je mjeriti svoj um prema golemom društvu investitora i naći se u situaciji da ste nagrađeni povećanjem sredstava. Uzbudljivo je analizirati svoje prinose od investicija i vidjeti kako se brže povećavaju od vaše plaće. Također, stimulativno je stjecati znanja o novim idejama vezanima uz proizvode i usluge, kao i o inovacijama u obliku financijskih investicija. Uspješan je investitor svestrani pojedinac koji koristi svoju prirodnu znatiželju i intelektualno zanimanje da radi i zaradi više novca."

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing