RSS
Newsletter
Prijavi se!
UTJECAJ: Znanost i praksa

UTJECAJ: Znanost i praksa

Autor-i: Cialdini, Robert B.
Tematsko područje: Ostalo
Broj stranica: 264
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 262.50 kn
Internet cijena: 246.75 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
Iz sadržaja:

ORUŽJE UTJECAJA/ UZAJAMNOST: STARO PRAVIKLO „JA TEBI, TI MENI"... I JOŠ MENI / OBVEZA I DOSLJEDNOST: VRAŽIĆI U GLAVI/ SOCIJALNA POTVRDA: ISTINA SMO MI/ SVIĐANJE: PRIJATELJSKI LOPOV/ AUTORITET: USMJERENO POKORAVANJE/ MALOBROJNOST: PRAVILO MANJINE/ NEPOSREDNI UTJECAJ: PRIMITIVAN PRISTANAK ZA AUTOMATSKO DOBA

 

O knjizi:

Ova knjiga je provjera psihologije potvrđivanja - otkriva koji čimbenici potiču ljude da kažu "da" i na tuđe zahtjeve!

Kakav osjećaj o ovoj knjizi u vama budi navedeni podatak? Ukoliko ste, makar i na trenutak, pomislili da bi tako provjerena i popularna knjiga mogla izazvati vaše zanimanje, tada je moguće da vas je uvjerilo snažno načelo utjecaja - u ovom slučaju, načelo društvenog dokaza.
Da li ste se ikada našli u situaciji da kažete "da" tele-trgovcu ili djetetu koje prodaje slatkiše i kasnije se zapitali zašto ste upravo pristali pretplatiti se na časopis koji vas zapravo ne zanima ili kupiti slatkiš koji zapravo ne želite? U ovoj revidiranoj, osuvremenjenoj i proširenoj knjizi, ne samo što ćete otkriti koje se sve tehnike koriste kako bi vas se navelo da kažete "da" nego ćete naučiti i neke korisne načine da se obranite od budućih zahtjeva.

Cialdini kombinira eksperimentalne dokaze sa strategijama koje je prikupio radeći različite poslove u kojima je mogao utjecati na razne načine na ljude (kupce, klijente, potrošače).
Ovu knjigu koriste osobe koje uspješno djeluju u poslovnom svijetu, a jedna od najvažnijih odlika joj je da podsjeća i potiče čitatelja na moć uvjeravanja.Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing