RSS
Newsletter
Prijavi se!
VODIČ ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

VODIČ ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Podnaslov: Od početka do kraja

Autor-i: Horine, Gregory M.
Tematsko područje: Menadžment
Broj stranica: 416
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2009.
Kataloška cijena: 159.00 kn
Internet cijena: 149.46 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Stil pisanja: zanimljiv
  • Slikovni materijal: fotografije c/b, puno, sheme
  • Podrška lakoj primjeni: upute, primjeri, preporučene procedure
  • Značaj na tržištu: spoj znanja i iskustva
  • Prvenstveni čitatelji: direktori, top menadžeri, viši menadžeri, studenti, poduzetnici
  • Opseg bibliografije: nema

Uz sadržaja:
KREĆEMO U UPRAVLJANJE PROJEKTOM/ Pregled upravljanje proojektima/ Voditelj projekta/ Elementi bitni za svaki uspješan projekt/ PLANIRANJE PROJEKTA/ Definiranje projekta/ Planiranje projekta/ Razvijanje strukture prekida rada/ Prcijenjivanje poslova/ Razvijanje rasporeda projekta/ Određivanje budžeta projekta/ NADZIRANJE PROJEKTA/ IZVEDBA PROJEKTA/ UBRZAVANJE KRIVULJE UČENJA .. JOŠ VIŠE

O knjizi:
Pred vama se upravo nalazi dosad najveći projekt iz područja vašeg djelovanja. „Vodič za upravljanje projektima" točno će vam pokazati gdje trebate započeti, a potom će vas korak po korak voditi kroz cijeli vaš projekt! Stručni voditelj projekata Greg Horine pokazuje vam točno kako treba raditi, a kako ne, oslanjajući se pritom na najbolju postojeću praksu s ovog polja. Shvatite ulogu koju imate kao voditelj projekta... stecite potrebna umijeća i otkrijte koje to osobne vrline krase velike voditelje projekata. Naučite kako se projekti mogu učinkovito ustrojiti, procijeniti i rasporediti... upravljajte njihovim ishodima, poteškoćama, izmjenama, rizicima, kakvoćom, prodavateljima, komunikacijama i očekivanjima... iskoristite tehnologiju na najbolji mogući način... upravljate virtualnim radnim skupinama... i svakako umaknite problemima o koje se inače spotiču novopečeni voditelji projekata! Ovo novo izdanje još brže razvija vašu stručnost u upravljanju projektima, zahvaljujući posve novim uvidima u Microsoft projekte, u izazovnim situacijama vezanim uz projekt te u zagonetnim, svakodnevnim pitanjima oko upravljanja projektima.
Gregory M. Horine je stekao diplome iz područja poslovne tehnologije i upravljanja informatičkim projektima (PMP/CCP) te postao stručnjakom koji iza sebe ima dvadeset godina uspješnoga rada u raznim industrijama, i to zahvaljujući primjeni načela uslužnog predvođenja. No, njegova prvenstvena snaga i stručnost ogledaju se u upravljanju projektima te u predvođenju, u razvijanju rješenja i složenih aplikacija za poduzeća, kao i u njihovoj cjelovitoj primjeni i integraciji. Jedan je od autora prvog izdanja ispita za stjecanje diplome PMP.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing