RSS
Newsletter
Prijavi se!
MICROSOFT WINDOWS VISTA

MICROSOFT WINDOWS VISTA

Podnaslov: Biblioteka ekspert

Autor-i: McFedries, Paul
Tematsko područje: Informatika
Broj stranica: 120
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2007.
Kataloška cijena: 0.00 kn
Internet cijena: 0.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna

CIJENA: 295,00 KN 

Iz sadržaja:

Uvod/ I. Svakodnevni rad u Windows Visti/ Ukratko o Windows Visti/ Prilagodba podizanja Windows Viste i rješavanje problema pri podizanju/ Rad s mapama i datotekama/ Sve što trebate znati o formatima datoteka/ Instaliranje i pokretanje programa/Kako što bolje iskoristiti korisničke račune/ Rad s multimedijskim sadržajima/ Vistini poslovni alati: Contacts, Calendar i Fax and Scan/ Windows Vista na prijenosnim računalima/ II. Napredni Vistini alati/ Control Panel i Group Policies/ Upoznavanje Vistinog registryja/ Programiranje Windows Scripting Hosta/ III. Prilagođavanje i optimiziranje Windows Viste/ Prilagođavanje Vistinog sučelja/ Ugađanje Vistinih performansi/ Održavanje Windows Vista sustava/ Rješavanje problema i osposobljavanje računala/ Kako što bolje iskoristiti Device Manager/ IV. dio Windows Vista i Internet/ Surfanje webom pomoću Internet Exporera/ Komuniciranje Windows Mailom/ Sudjelovanje u usenetskim tematskim grupama/ Implementiranje Vistinih osobina sigurnosti i privatnosti na internetu/ V. Windows Vista i umrežavanje/ Postavljanje male mreže/ Pristupanje mreži i njezina upotreba/ Uspostavljanje veze s udaljenom mrežom/ VI. Dodaci/ Vistini tipkovnički prečaci/ Upotreba Vistinog Command Prompta/ Automatiziranje Viste upotrebom batch datoteka/ Kazalo

 

 

O knjizi:

Ako više niste potpuni početnik i uobičajene metode rada su vam prespore i nedovoljno učinkovite, ovo je knjiga za vas. Vista je osmišljena tako da bude što pristupačnija početnicima, što rezultira podrazumijevanim postavkama koje ne nude dovoljnu fleksibilnost u radu, beskrajnim "čarobnjacima" koji nepotrebno kompliciraju zadatke izvedive u dva koraka i sakrivanjem moćnih i korisnih programa iza bezbrojnih dijaloških okvira i izbornika. Da biste mogli posve iskoristiti potencijale Windows Viste, nužan je drukčiji pristup, mimo Vistinih početničkih alata i standardnih metoda.
Ova knjiga ne sadrži opise standardnih tehnika koje je odobrio Microsoft i koje možete naći u svim drugim knjigama o Windows Visti, već opise alternativnih metoda koje rezultiraju većom produktivnošću, upute kako podesiti Vistu da radi upravo onako kako želite te rješenja uobičajenih problema koji se javljaju tijekom rada u Windows Visti i savjete kako ih izbjeći. Usto, dobit ćete razne korisne informacije, upoznati nedokumentirane mogućnosti i alate te saznati činjenice koje će vam pomoći da bolje sagledate stvari.


Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing