RSS
Newsletter
Prijavi se!
ŽIVJETI PREMA EMOCIJAMA

ŽIVJETI PREMA EMOCIJAMA

Podnaslov: Iskoristi svoje i tuđe emocije za poslovni uspjeh i životnu sreću

Autor-i: Krstinić, Sandi
Tematsko područje: Psihologija & osobni razvoj
Broj stranica: 144
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2012.
Kataloška cijena: 99.00 kn
Internet cijena: 93.06 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna
  • Stil pisanja: lagan, zanimljiv
  • Slikovni materijal: nema
  • Podrška zanimljivosti: kratke priče
  • Podrška lakoj primjeni: savjeti
  • Značaj na tržištu: uobičajen
  • Prvenstveni čitatelji: široka publika
  • Opseg bibliografije: nema

Iz sadržaja: 

JE LI SMISAO ŽIVOTA MATERIJALNO BEZ DUHOVNOSTI?/ LJEPOTU ŽIVOTA OTKRIVAMO DOK PUTUJEMO PREMA CILJU/ Neuronutricionizam za sretne ljude i uspješne tvrtke/ Poslovni ciklusi i poslovna karta emocija/ Što nam poručuje poslovno odijelo?/ Sretno radno okruženje/ Putujte sretni/ Četiri lijeka za dobro zdravlje/ Odmor koji umara/ Kako živjeti dugo?/ Budite sretni u starijoj životnoj dobi/ Ljubav na poslu/ Moć prodaje/ Prodajni cilj/ Ta privlačna provizija/ Čari medija/ Hijerarhija budućnosti/ Treba li žrtvovati proizvod?/ Sveto trojstvo ponude za jednog kralja/ Bujanje administracije/ gdje su nastali najbolji kadrovi?/ Kaktusi u pustinji/ Direktor ili dvostruki špijun/ Bonus za neuspjehe/ Rotacija kadrova/ Najvažnije je znanje! Ili ipak ne?/ Gdje smo izgubili smisao za emocije?/ Tko su menadžeri bez emocija? 

O knjizi: 

I u poslu i u privatnom životu često smo izloženi različitim stresnim situacijama i nepravdama, često se ne znamo postaviti prema nadređenima i kolegama koji nas iskorištavaju – jednostavnije rečeno, katkad se ne uspijevamo nositi sa svime što nas snađe.

Živimo u doba globalne svjetske krize i recesije, u vremenu velikih promjena i neizvjesnosti, u stalnoj smo potrazi za srećom, novcem ili nekim nedostižnim idealima. U takvom užurbanom tempu života i poslovanja negdje putem izgubili smo moć da upravljamo svojim emocijama i često nam se događa da emocije upravljaju nama, umjesto mi njima.

Knjiga "Živjeti prema emocijama" mr. sc. Sandija Krstinića, dr. med., pomoći će nam da se upoznamo sa svojim emocijama i naučimo ih kontrolirati kako bismo bili uspješniji, zadovoljniji, sretniji i humaniji. Ovaj priručnik uz to poučava i kako očuvati zdravlje i zdravo se hraniti, kako graditi kvalitetne odnose na radnome mjestu, bavi se poslovnim putovanjima, seksualnošću i još mnogočime...

Donosi i originalnu kartu emocija za četiri osnovna poslovna procesa, koja će nam pomoći da naučimo upravljati svojim i tuđim emocijama. Razotkriva poslovne poteze i odluke koje dovode do propasti tvrtki i osobnog bogaćenja na štetu cijeloga društva te objašnjava kako je nastala globalna kriza u kojoj danas živimo.

"Živjeti prema emocijama" knjiga je utemeljena na znanstvenim činjenicama i na popularan način istražuje emocije i njihov utjecaj na poslovni život, uspjeh i sreću. Osluhnimo svoje emocije!
 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing