RSS
Newsletter
Prijavi se!

DOBRI PRIMJERI DRUŠTVENO ODGOVORNOG POSLOVANJA

Društveno odgovorno poslovanje: DM NA VOLONTERSKOM ZADATKU U GUNJI, rujan 2014.

Društveno odgovorno poslovanje: DM  NA VOLONTERSKOM ZADATKU U GUNJI, rujan 2014. Svakodnevno se trudimo živjeti naš slogan „Tu sam čovjek, tu kupujem“ i kada je u pitanju odnos prema zajednici i društvu u kojem djelujemo.
Zato dm trajno nudi svojim djelatnicima mogućnost da izdvoje jedan radni dan i poklone svoje vrijeme osobama kojima pomoć zaista treba, udrugama u svom susjedstvu, ustanovama u našem okruženju. Opširnije>>

Društeno odgovorno poslovanje: IN2 GRUPA ZA ZADOVOLJSTVO I ZDRAVLJE ZAPOSLENIKA

Društeno odgovorno poslovanje: IN2 GRUPA ZA ZADOVOLJSTVO I ZDRAVLJE ZAPOSLENIKA

IN2 je utemeljen 1992. u Zagrebu i danas je jedna od vodećih softverskih tvrtka u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

Više od 400 IT stručnjaka u šest zemalja bavi se razvojem, implementacijom i održavanjem vlastitih softverskih rješenja i usluga te implementacijom partnerskih softverskih aplikacija u području javnog sektora, financijske industrije, zdravstva, telekomunikacije i trgovine. Temeljna vrijednost IN2 – više od svake opreme, zgrada, novca – jesu zaposlenici i njihova kompetentnost u izvođenju složenih projekata.

Opširnije>>

Društveno odgovorno poslovanje: TREBA LI ŽENAMA STRAH OD USPJEHA

Jedne večeri predsjednik Obama i njegova žena Michelle odlučili su izaći iz kolotečine i otići na „običnu“ večeru u restoran koji nije bio pretjerano luksuzan.

Dok su sjedili za stolom, vlasnik restorana upita Obamu i predsjednikovo osiguranje može li razgovarati nasamo s Prvom damom.

Opširnije>>

Društveno odgovorno poslovanje - primjer: VIVERA, RAZGLEDNICA SA SOVAMA, ILI - TOTALNO DRUGAČIJI.

Društveno odgovorno poslovanje - primjer: VIVERA, RAZGLEDNICA SA SOVAMA, ILI - TOTALNO DRUGAČIJI.

Što mislite gdje se nalazi naš prozor? A zgrada?

Pogledate li kroz naš prozor možete gledati labude u jezeru, možete uživati i u rodama koje nas časte svojom neobičnom mirnoćom ljetnih mjeseci. Pomislili biste da ste u kakvu idiličnom odmorištu, ali ne.

 

Opširnije>>

Društveno odgovorno poslovanje- primjer: dm VOLONTIRA: „POKLONIMO VRIJEME, POKLANJAMO SEBE!“

Društveno odgovorno poslovanje- primjer: dm VOLONTIRA: „POKLONIMO VRIJEME, POKLANJAMO SEBE!“

Kako proslaviti rođendan trgovačke tvrtke? Naravno, sniženjem cijena i različitim svečarskim aktivnostima namijenjenim kupcima!

No, naš 15. rođendan, 2011. godine, odlučili smo proslaviti na još jedan, poseban način. I tada je sve počelo. Tvrtka dm-drogerie markt d.o.o. odlučila je svojim djelatnicima pokloniti nešto više, a to je osjećaj smisla, pripadanja humanoj zajednici, sreću rada za opće dobro. Djelatnici su dobili jedan radni dan kojeg će posvetiti drugima....

Opširnije>>

Društveno odgovorno poslovanje-primjer: GRADSKA KNJIŽNICA ZADAR – VAŽNO I UGODNO SREDIŠTE ZAJEDNICE!

Društveno odgovorno poslovanje-primjer: GRADSKA KNJIŽNICA ZADAR – VAŽNO I UGODNO SREDIŠTE ZAJEDNICE!

Doseljenjem Gradske knjižnice Zadar na lokaciju u Ulici Stjepana Radića 1999. godine započinje njezino najuspješnije razdoblje, a preseljenje  najisplativijom zadarskom poslijeratnom društvenom investicijom.

Zatekavši se u njezinom ugodnom okružju i ozračju jedan je posjetitelj uskliknuo: „Zadar ima najljepši zalazak sunca na svijetu. Drugo najljepše mjesto u gradu je njegova knjižnica.“ Opširnije>>

Društveno odgovorno poslovanje: BRIGA O OKOLIŠU U KNJIZI DOP, KOTLER

Postoje tako jednostavni primjeri u kojima možemo povezati okoliš i marketinške aktivnosti. Opširnije>>

Društveno odgovorno poslovanje: 10 TVRTKI S NAJBOLJOM GLOBALNOM DOP REPUTACIJOM

Reputation Institute - vodeća svjetska savjetodavna tvrtka provodi anketu  na bazi 55.000 potrošača u preko 15 zemalja (uključujući Indiju).   Opširnije>>

Društveno odgovorno poslovanje: TVRTKA I OBITELJ NA NAČELIMA DRUŠTVENO ODGOVORNOG POSLOVANJA

Kako riješiti problem povezivanja karijere i obitelji?

Po podacima iz 2013. godine, žene u Hrvatskoj u udjelu među osobama s diplomom čine 58,50%. Jednako tako sve kasnije postaju majke. 1990. godine prosječna starost prvorotkinja iznosila je 24,3 godine, a 2013. godine, iznosi 28,1 godinu. Znači li to da se majčinstvo odgađa dok se ne izgradi karijera? 
Opširnije>>

Društveno odgovorno poslovanje: ŠTO JE INDEKS DOP-A?

Indeks DOP-a je metodologija za ocjenjivanje odgovornih praksi u poslovanju hrvatskih tvrtki. Nastala je po uzoru na slične svjetske metodologije, a u prvom redu na Business in the Community CR Index.

Preneseno sa:  www.dop.hgk.hr

Indeks DOP-a je ujedno i nagrada koju jednom godišnje u kategoriji malih, srednjih, velikih i javnih tvrtki zajednički dodjeljuju HGK i HR PSOR

Opširnije>>

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing