RSS
Newsletter
Prijavi se!

TEHNIKE ZA VAŠ DALJNJI RAZVOJ

SPUŠTANJE NA LJESTVICI – DOWNSHIFTING

Jednoj poznatoj zagrebačkoj odvjetnici prelila se čaša. Bio je jedan sat iza ponoći, imala je na sebi trenirku i tenisice. Vozila se pustom avenijom kad ju je zaustavila policija, valjda radi rutinske kontrole (tko ima lunjati gradom u to doba noći!?). Stresla se kad je shvatila da nema uza se osobne dokumente (u žurbi ih nije ponijela).
Opširnije>>

PROMJENA RADNE SNAGE U 21. ST. DOBRO, LOŠE?

Kao i sve drugo, promijenit će se i radna snaga. Ne znamo sa sigurnošću što će od toga ispasti, no svatko od nas može računati: vrlo vjerojatno ništa neće trajno ( npr. 10 ili 15 godina) ostati isto. Stručnjaci predviđaju određeni razvoj situacije, no možda se iznjedre i posve novi, neočekivani raspleti.


Opširnije>>

TEHNIKE ZA VAŠ DALJNJI RAZVOJ

TEHNIKE ZA VAŠ DALJNJI RAZVOJ
STVAR IZ PRAVE PERSPEKTIVE (SANJA) 

Za svakih deset minuta koje ste proveli ljuteći se,
izgubili ste 600 sekundi sreće.

 

Sjećate li se kada ste se posljednji put naljutili na nekoga zato jer se nije ponio onako kako ste očekivali, kako se po vama trebao ponijeti? Ili, ljutnje na sebe zbog nekog svog neprimjerenog čina. A možda ste doživjeli nešto stvarno loše, pa ste dugo plakali i kukali nad sobom i pitali se: "Zašto se to uvijek događa baš meni?"

Opširnije>>

TEHNIKE ZA VAŠ DALJNJI RAZVOJ: Kako na kraj s nevoljenim poslovima?

Lik iz priče Trojica u čamcu J. K. Jeromea poučava drugu dvojicu: Ja volim ovaj posao.

On me fascinira. Mogu sjediti i satima gledati u njega. Volim ga imati pred sobom. Sama ideja da bi zadatak mogao biti završen naprosto slama moje srce. Zato stalno pazim i gledam na njega i ne usuđujem se početi raditi. Ma, ni dirnuti ga. To je ta silna ljubav.

 

Opširnije>>

TEHNIKE ZA VAŠ DALJNI RAZVOJ: Sastanci i bioritam

U veljači 2001. godine, Gallup je objavio ovakve američke rezultate: najviše ljudi, njih 56 od 100 (56%), osjeća se tijekom dana najbolje i najljepše od 8 do 11 sati.

(Tu ne računamo one kojima je "najljepše" kad - legnu).

Opširnije>>

Tehnike za vaš daljnji razvoj: „SILAZAK” A ONDA NALAŽENJE SVOG PRAVOG BIZNISA

Ovo je Suina priča 21. stoljeća!

Hajde, probajte i vi iskoračiti u veliku promjenu, u nepoznato posve, onako, odlučno! Onako kako je to učinila četrdesetogodišnja Sue Blacker dok je 2000-e odlično zarađivala kao financijska stručnjakinja u poslovnom središtu Londona (The City). Odlučila se za promjenu - i posla i mjesta življenja, željela se baviti nečim „stvarnim”, živjeti mirnije.

Opširnije>>

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing